Manager Electrical Engineering

Jobbet

Som Manager for Electrical Engineering kommer du til at stå i spidsen for et professionelt team, der udvikler og fremstiller elektriske løsninger i udviklingsprojekter til nogle af Danmarks størreste industrivirksomheder.

Du får til opgave at lede samt vedligeholde teamet af Electrical Engineers og sikre løbende udvikling af den enkelte medarbejder og teamet som helhed.

Dine primære ansvarsområder:

  • At udvikle og udvide de operationelle kompetencer inden for fagområdet Electrical Engineering og dermed sikre det mest egnede og fleksible hold til gavn for organisationen og projektporteføljen.
  • Ansvarlig for afdelingens faglige leverancer, strategi samt tekniske udvikling.
  • Fremme et samarbejdsmiljø inden for teknik for at imødekomme forretningens behov ved at allokere Electrical Engineering-ressourcer baseret på strategiske prioriteter.
  • Ledelsesmæssigt ansvarlig for samarbejdet med væsentlige forretningspartnere og teknologipartnere.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en relevant el-tekniks baggrund gerne kombineret med kurser i ledelse.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du har nogle års erfaring med ledelse fra en lignende stilling. Du har erfaring med projekter samt maskinproduktion.

Fordel med erfaring indenfor PCS eller EPLAN-software.

Som person har du en stærk forretningsforståelse kombineret med branchekendskab og kan navigere i det organisatoriske omdrejningspunkt. Du besidder gode kommunikationsevner samt har en analytisk og struktureret tilgang til opgaveløsningen.

Du tilbydes

Du bliver en del af et engageret team, hvor du er med til at understøtte den grønne omstilling i samarbejde med kunderne som er nogle af de største virksomheder i Danmark.

Du bliver en del af en foranderlig hverdag, hvor projekterne er spændende og udfordrende med høj kompleksitet.

Nye bygninger og kontorer danner rammerne for udvikling, sparring og højt humør i dagligdagen.

Kontakt og lokation

Samtaler vil foregå i Kolding.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer via db@matchmaker.dk eller på telefon +45 7554 0000.

Virksomheden

Baggrund og fakta

Eltronic A/S blev grundlagt 1. marts 2000 af Lars Jensen. Virksomheden er i dag den førende automationsleverandør til nogle af Danmarks største industrivirksomheder, og de er stolte af at være den partner, der forbereder deres globale konkurrenceevne.

I 2013 modtog Eltronic A/S Børsens Gazellepris for virksomhedens hurtige vækst. Eltronic A/S har været certificeret siden 2015 i ISO 9001, siden 2017 i ISO 14001 og siden 2019 i ISO 45001. Certifikaterne demonstrerer for det første at virksomhedens kvalitetssystem opfylder internationale standarder og underbygger fokus på levering af produkter og løsninger af den højeste kvalitet. For det andet, at Eltronic A/S arbejder aktivet med bæredygtighed, hvor der bliver fokuseret på cirkulær økonomi som en integreret del af procedurer og leverancer.

Eltronics store succes har igennem årene resulteret i flere organisatoriske forandringer inklusiv virksomhedsopkøb og spinoffs af business units. I 2020 blev Eltronic A/S sin egen virksomhed, men er i dag stadig en del af Eltronic Group.

Organisationen

Jobbet refererer til virksomhedens Director IT & Automation Engineering og fungerer som Manager for EL-Hardware afdelingen som består af syv medarbejdere.

I alt har Eltronic A/S mere end 230 ingeniører, teknikere, projektledere og specialister, som har stor viden og erfaring inden for automationsløsninger.

Opslagsdato

11.10.2023

Yderligere information
Adr
Kilde Allé 6, 8722 Hedensted
Match kriterier
Region
  • Midtjylland
Branche
  • Industri / Produktion
Uddannelse
  • Bachelor
Jobtype
  • Leder
  • Specialist
Disse ledige stillinger kunne måske også være interessante for dig.
Bila A/S
Placering
Crowe
Placering
Eltronic A/S
Placering
Eltronic A/S
Placering
MatchMaker A/S
Placering
Jeudan A/S
Placering København K
Enabl A/S
Placering
Enabl A/S
Placering
TSG Nordic
Placering