IT-rekruttering

MatchMaker

 

MatchMaker IT’s fokus er hurtig og effektiv rekruttering af IT medarbejdere, IT nøglemedarbejdere og IT specialister til IT branchen og øvrige organisationer med IT medarbejdere.

MatchMaker IT

IT-rekruttering - rekruttering og search af IT-profiler

De bedste kandidater...

MatchMaker A/S er en af Danmarks stærkeste IT-rekrutteringsvirkomheder med mange års erfaring. Siden starten i 1992 har MatchMaker rekrutteret et meget stort antal IT-profiler til en lang række virksomheder – herunder store danske IT-virksomheder, banker/forsikringselskaber samt en lang række øvrige virksomheder med egne IT-funktioner og afdelinger. MatchMaker besidder derfor en meget stor erfaring med IT-rekruttering - det sikrer dig det helt rette match når det gælder IT-specialister.

Hvad enten du skal ansætte software developers, DevOps, UX-designere, testere eller sikkerhedskonsulenter, så har MatchMaker prøvet det før - og vores store netværk og dygtige IT-rekrutteringskonsulenter kommer i spil så snart opgaven sættes i gang. Det betyder, at du får en meget kompetent rådgivning og vejledning igennem hele processen og de kandidater, der er i proces, får en rigtigt god oplevelse og dermed et godt indtryk af din virksomhed.

MatchMaker benytter en omfattende database og som sagt et meget stærkt netværk og grundigt kendskab til IT-jobmarkedet. Grundighed og præcision er nøgleord. Hastighed i rekrutteringsprocessen er vigtig – det gode kandidater forsvinder hurtigt – med det må naturligvis aldrig være på bekostning af kvaliteten.

Kontakt MatchMaker når du skal rekruttere IT-kandidater.

MatchMaker IT arbejder med No Cure No Pay og en unik genplaceringsgaranti.

Læs mere om vores MatchMaker Rekruttering ydelser.

MatchMaker samarbejder også med Danmarks eneste talentbureau for IT-talenter - Talently. Læs mere om Talently her...

 

SENMATIC A/S
Vi har igennem de sidste år brugt MatchMaker til flere rekrutteringer, og har været glade for samarbejdet. MatchMaker har været god til at sætte sig ind i vores behov og omsætte dette til kandidatprofiler. Vi har både fået gode kandidater og god dialog og sparring i processen.
Mads Sckerl, CEO, Senmatic A/S