IT

MatchMaker

 

MatchMaker IT’s fokus er hurtig og effektiv rekruttering af IT medarbejdere, IT nøglemedarbejdere og IT specialister til IT branchen og øvrige organisationer med IT medarbejdere.

MatchMaker IT

IT Rekruttering

MatchMaker A/S er en af Danmarks stærkeste IT Rekrutteringsvirkomheder. Siden starten i 1992 har MatchMaker rekruttering et meget stort antal IT-profiler til en lang række virksomheder – herunder store danske IT-virksomheder, banker/forsikringselskaber samt en lang række øvrige virksomheder med egne IT-funktioner og afdelinger.

Hvad enten du skal ansætte software developers, DevOps, UX-designere, testere eller sikkerhedskonsulenter, så har MatchMaker prøvet det før. Det betyder, at du får en meget kompetent rådgivning og vejledning igennem hele processen og de kandidater, der er i proces, får en rigtigt god oplevelse og dermed et godt indtryk af din virksomhed.

MatchMaker benytter en omfattende database samt et meget stærkt netværk og grundigt kendskab til IT-jobmarkedet. Grundighed og præcision er nøgleord. Hastighed i rekrutteringsprocessen er vigtig – det gode kandidater forsvinder hurtigt – med det må naturligvis aldrig være på bekostning af kvaliteten.

Kontakt MatchMaker når du skal rekruttere IT-kandidater.

 

MatchMaker IT arbejder med No Cure No Pay og en unik genplaceringsgaranti.

Se også vores MatchMaker Rekruttering ydelser.

 

SENMATIC A/S
Vi har igennem de sidste år brugt MatchMaker til flere rekrutteringer, og har været glade for samarbejdet. MatchMaker har været god til at sætte sig ind i vores behov og omsætte dette til kandidatprofiler. Vi har både fået gode kandidater og god dialog og sparring i processen.
Mads Sckerl, CEO, Senmatic A/S