IT-rekruttering

MatchMakers IT's fokus er hurtig og effektiv rekruttering af IT-medarbejdere, IT-nøglemedarbejdere og IT-specialister til IT-branchen og øvrige organisationer med IT-medarbejdere.

MatchMaker IT

MatchMaker A/S er en af Danmarks stærkeste IT-rekrutteringsvirksomheder med mange års erfaring. Siden starten i 1992 har vi rekrutteret et meget stort antal IT-profiler til en lang række virksomheder – herunder store danske IT-virksomheder, banker og forsikringsselskaber. Vi har desuden rekrutteret til en lang række virksomheder med egne IT-funktioner og afdelinger. MatchMaker besidder derfor en meget stor erfaring med IT-rekruttering. Det sikrer dig det helt rette match, når det gælder IT-specialister.

Hvad enten du skal ansætte software developers, DevOps, UX-designere, testere eller sikkerhedskonsulenter, så har vi i MatchMaker prøvet det før. Vores store netværk og dygtige IT-rekrutteringskonsulenter kommer i spil, så snart opgaven sættes i gang. Det betyder, at du får en meget kompetent vejledning igennem hele processen. De kandidater, der er i spil, får en rigtigt god oplevelse og dermed et godt indtryk af din virksomhed.

MatchMaker benytter en omfattende database og har som sagt et meget stærkt netværk og grundigt kendskab til IT-jobmarkedet. Grundighed og præcision er nøgleord. Hastighed i rekrutteringsprocessen er også en prioritet, fordi de gode kandidater forsvinder hurtigt. Men det må naturligvis ikke være på bekostning af kvaliteten.

MatchMaker IT arbejder med No Cure No Pay og en unik genplaceringsgaranti. 

MatchMaker har Danmarks eneste talentbureau for IT-talenter: Talently. Læs mere om Talently her...

Kontakt os, hvis du har spørgsmål, eller når du skal rekruttere IT-kandidater. Du finder os her...

SENMATIC A/S
Vi har igennem de sidste år brugt MatchMaker til flere rekrutteringer, og har været glade for samarbejdet. MatchMaker har været god til at sætte sig ind i vores behov og omsætte dette til kandidatprofiler. Vi har både fået gode kandidater og god dialog og sparring i processen.
Mads Sckerl, CEO, Senmatic A/S