Finance

MatchMaker Finance’s fokus er økonomimedarbejdere til alle typer virksomheder og organisationer.

MatchMaker Finance

Hos MatchMaker arbejder vi med vores egen sourcing proces kaldet MultiChannel Sourcing. Multichannel Sourcing tager det bedste fra en traditionel rekruttering og fra Executive Search. Kort fortalt er det en metode, hvor vi identificerer egnede kandidater gennem en række forskellige kanaler samtidig. Processen optimeres af et meget tæt samarbejde mellem researcher og konsulent, hvor alle kandidater løbende matches med vores JobProfil. Ud fra den aktuelle JobProfil iværksætter vi sourcing via egne og eksterne databaser, sociale medier, eget netværk, kundens netværk og direkte i markedet.

MatchMaker Finance leverer ydelser kendetegnet ved:

  • Høj kvalitet med udgangspunkt i en grundig og dyb forståelse for økonomistillinger og Finance oparbejdet gennem 25 års erfaring med rekruttering af økonomi medarbejdere.
  • Forståelse for at hastighed i rekrutteringsprocessen er vigtig – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  • Forståelse for den menneskelige faktor. Det kræver en grundlæggende forståelse af, hvor mennesker primært henter deres energi for at kunne identificere mennesker, der skaber de ønskede resultater
  • Vi bruger vores unikke MatchMaker datadrevne approach til rekruttering.
  • Erfarne konsulenter med indgående kendskab til hele Finance området.

Få den helt rigtige kandidat fra starten!

Spar tid når du skal besætte de ledige stillinger. MatchMaker ved bedre end nogen, hvor kritisk det kan være at miste en kompetent medarbejder, fordi vi har hørt så mange historier fra virksomheder, hvor det er sket. Ligesom vækst, nye kunder og nye forretningsområder ofte stiller krav om lynhurtig ansættelse af nye medarbejdere. Så du kan spare tid og samtidig sikre kvalitet i rekrutteringerne ved at benytte vores mangeårige erfaring og indgående kendskab til Finance-jobmarkedet.

No Cure No Pay

MatchMaker arbejder med No Cure No Pay og har en unik genplaceringsgaranti.

Ring gerne:

Kontakt os, hvis du har spørgsmål, eller du skal bruge en kandidat til en ledig økonomistilling. Du finder telefonnumre, adresser etc. her...