Teamdag

Fundamentet for en succesfuld gruppe er, at den enkelte kender sig selv som medspiller af teamet, og at den enkelte er opmærksom på forskelligheder i teamet. På MatchMakers Teamdag får deltagerne i gruppen mulighed for at lære hinanden bedre at kende og mulighed for at give feedback i forhold til det nuværende og ønskede samarbejde. Dette sker med udgangspunkt i en personprofil udarbejdet for alle medlemmer af gruppen.

MatchMaker tilbyder en skræddersyet teamdag, som har fokus på at styrke gruppens samarbejde og kommunikation. MatchMaker har specialiseret sig i personvurderinger ved anvendelse af dybdegående interview og personanalyser. Denne ekspertise benyttes til at afdække de personlige ressourcer og udfordringer før teamdagen. Den enkelte deltager får en personlig tilbagemelding på profilanalysen.

Teamdagen tager efterfølgende udgangspunkt i de enkeltes personprofiler og tegner et samlet billede af gruppen. Gennem dagen bliver gruppens samarbejds- og kommunikationsmønstre sat i fokus. Gruppen bliver bevidst om hvilke udviklingsområder, der eksisterer. Således er der skabt et udgangspunkt for udviklingen af et stærkere team.