Log på

For at søge et job skal du have en profil hos os; du kan logge ind eller oprette en profil herunder.

Vi har en omfattende profil-database, måske har du tidligere søgt et job via os, under vores Promando eller MatchMaker brand, og i den forbindelse oprettet en profil: Har du glemt dit password, kan du få et nyt tilsendt - og logge ind på din profil.

Via din profil kan du opdatere dit CV, ansøge om ledige stillinger og evt. oprette en JobAgent.

(Har du problemer med at oprette dig, eller kan du ikke logge ind på din profil, for at ansøge om et job - kan du alternativt sende os din ansøgning på mail@promando.dk).Hvis du allerede har en profil, bedes du indtaste din e-mail adr. og password herunder.
Tryk på knappen "Log på" - du kan nu se, og opdatere, din profil.

GLEMT PASSWORD?

Hvis du tidligere har oprettet en profil hos os, men har glemt dit password, kan du få en ny kode tilsendt. Indtast den e-mail adr., du har registreret dig med, og tryk på SEND NYT PASSWORD.

OPRET PROFIL

Har du ikke en profil? Så opret dig her.

Hvis du har et opdateret CV, kan du indsende det nu. Vi vil forsøge at analysere dit CV automatisk og udfylde alle felter for dig. Systemet accepterer .DOC, .DOCX, .PDF, .ODT og .RTF formate
MATCHMAKER

MatchMaker - den rigtige til jobbet

Vi begyndte som MatchMaker tilbage i 1992 og med vores relancerede MatchMaker ydelser, er det på mange måder "back to the basics”: Effektiv rekruttering uden dikkedarer. Hvor MatchMaker Executive fortsat har fokus på unikke Search- og HR-ydelser, supplerer MatchMaker Rekruttering med fokus på den hurtige og effektive datadrevne rekruttering - med No Cure No Pay og med en unik garanti.

MatchMaker Rekruttering

PROFILDATABASE

Tilmeld dig vores Profildatabase. Hvis du overvejer at søge nyt job, så opfordrer vi dig til at sende os dit CV. Vi anvender altid vores profildatabase som led i search eller rekruttering til vores ledige stillinger.

Ansøgere