Kandidat

Søger du nye udfordringer, så er MatchMaker det helt rigtige sted.

Vi er i stand til at hjælpe dig videre på flere måder. Derfor er det et vigtigt redskab i din jobsøgning, at du opretter en profil her på sitet, hvor du dels uploader dit CV, og dels fortæller os, hvilke job du ønsker at søge eller få tilbudt. Så indgår du fremover i vores Profildatabase. Hver eneste gang vi får oplysninger om en jobåbning, så er det første, vi gør, at kigge i vores Profildatabase.

Vi kan tilbyde mange typer af stillinger

Hos MatchMaker besætter vi stillinger inden for alle brancher. Vi har kontakt til et bredt udsnit af dansk erhvervsliv, både til nogle af de største og mest kendte virksomheder, de mellemstore og endelig mindre virksomheder i vækst. På menuen ”Ledige stillinger” (link?) kan du altid se de nyeste opslåede stillinger. Men vi har mange stillinger, der aldrig når at komme så langt, fordi de bliver besat meget hurtig ved hjælp af vores Profildatabase. Så hvis du ønsker at komme i betragtning til samtlige stillinger, så vil vi råde dig til at oprette dig i databasen. Det koster ikke noget at stå i vores database, og du kan altid slette din profil, hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at optræde i vores database længere.

Tilmeld dig trygt for at komme i betragtning til fremtidige stillinger

Optagelse i vores Profildatabase er gratis og naturligvis fuldt fortrolig. Virksomheden ikke bliver informeret om din profil, før vi har talt med dig og fået din accept. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik/GDPR her: Privatlivspolitik

Sådan gør du

Klik på menuen ”Opret profil” eller brug linket nedenunder. Så kommer du ind på en side med et skema, der skal udfyldes. Her kan du uploade dit CV. Skemaet samt CV indgår i vores Profildatabase. Alle rubrikker er vigtige at udfylde, så vi ved, hvem vi har at gøre med og hvilke kvalifikationer, du medbringer i dit CV.

Hvis vi har en jobåbning, er det vigtigt, at vi hurtigt kan komme i kontakt med dig. Så sørg endelig for at især telefonnummer og e-mailadresse er helt aktuelle.

Det er vigtigt, at du sammen med dit CV medsender lidt om dine generelle ønsker til dit nye job: Hvilke typer stillinger/jobfunktioner er du interesseret i? Søger du en bestemt branche? Hvor søger du job geografisk? Hvad forventer du i løn? Jo mere vi ved, jo nemmere kan vi kan vi finde det rette jobtilbud til dig.

Du kan oprette en jobprofil her: Opret profil