Måden vi arbejder på

Siden starten i 1992 har vores rekrutterings- og searchvirksomhed været viden- og datadrevet. Vi var de første i branchen til at introducere kandidat-databaser og senest har vi udviklet vores  MultichannelSourcing og JobProfil værktøjer, som vi arbejder med i dag. 

Vores tilgang til samarbejdet med kunder såvel som kandidater har således altid være den hurtige og effektive rekruttering baseret på objektive data og en grundige analyse – tilsat 30+ års erfaring med at arbejde med mennesker. Det er fortsat vores indfaldsvinkel hos MatchMaker og grundlaget for at skabe værdi for vores kunder. 

Udtalelser

"Hos Bankernes Kontant Service A/S har vi brugt MatchMaker til både organisationsudvikling og Executive Search. Deres ualmindelig skarpe personanalyser og kompetencevurderinger er blandt de bedste i branchen. Det der dog virkelig adskiller MatchMaker fra andre ledende aktører er: 1) deres evne til basere på personanalyser og en forståelse for den forretningsmæssige situation at få et management team til at spille sammen; 2) deres evne til gennem coaching at udvikle ledere til et højre performanceniveau. Afslutningvis skal nævnes, at MatchMaker i forbindelse med Executive Search meget hurtigt leverer en longlist med kvalificerede og motiverede kandidater".
Thomas Egebøl, CEO, BKS A/S 

"Denne search- og rekrutteringsproces har været den bedste, jeg har deltaget i til dato. Fordi jeg er overbevist om, at det match I har skabt, er godt for både mig og min kommende arbejdsgiver. Og samtidig fik jeg enormt meget ud af din gennemgang af min personlighedstest."
Rune Van Ham, Kommende Business Manager hos Findroids

Kolding og København

Vi dækker hele landet fra vores to afdelinger i København og Kolding. Begge afdelinger fungerer hver for sig og samlet forstået på den måde, at du som kunde får en rekrutteringskonsulent efter eget ønske, som sidder i enten Kolding eller København. Din tildelte konsulent kan trække på al den viden og alle de ressourcer fra MatchMaker og kollegaer i begge afdelinger, som han eller hun må ønske. Derfor er det op til dig at vælge den afdeling, der enten er tættest på deres virksomhed, eller på anden måde er det logiske valg. Du kan være helt tryg ved, at du får de samme kvalitetsydelser fra MatchMaker, hvad enten du vælger den ene eller den anden afdeling. Vores metoder er indarbejdet hos alle vores konsulenter og bygger på de samme principper om objektivitet, præcision og grundighed. Datadreven research og personlighedstest er vores grundliggende arbejdsmetode, og det som gør, at vores kunder kan stole på, at de får de bedste bud på nye medarbejdere.

Jan Tornfeldt, CEO/Founder, MatchMaker