Det siger kandidaterne om os

MatchMaker har fokus på at skabe en positiv oplevelse for de kandidater, som vi arbejder med i forbindelse med at løse de rekrutteringsopgaver, som vores kunder har betroet os. Det er vigtigt for MatchMaker, at alle kandidater bliver mødt med professionalisme - lige fra den første kontakt og helt frem til processen afsluttes. Uanset om processen ender med en ansættelse, så skal kandidaten have haft en god oplevelse. Det gør vi bla. ved at sikre, at vi har researchet grundigt og derfor kun rækker ud til det helt relevante kandidater, som derfor føler sig "set" korrekt i forhold til kompetencer og erfaringer. Dernæst sikrer vi en hurtig og transperant proces, hvor vi hurtigt får afdækket relevans og naturligvis gensidig interesse. Hvis processen inkluderer test, så sørger vi for en seriøs og grundig tilbagemeldning til den enkelte og bidrager således til en øget selvindsigt hos kandidaten - noget, som er værdifuldt uanset om det ender med et nyt job eller ej.

Herunder er udsagn fra en række af de kandidater, som MatchMaker har arbejdet med gennem tiden.

 

”Jeg blev kontaktet af MatchMaker, med en stilling der var meget interessant for mig. Mit forløb med MatchMaker A/S og Didde Bernhammer har været en særdeles positiv oplevelse. Hele processen der ledte frem til en ansættelse, har været rigtig god og produktiv. Stor tak til Didde og MatchMaker A/S.”
Søren Ager Jensen, Hardware Designer, Enabl A/S

"Jeg blev kontaktet af MatchMaker angående en stilling og selvom jeg ikke var på udkig efter et nyt job, lød den alligevel spændende og jeg indvilgede i at tage en uforpligtende samtale med Didde. 

Det var rart at have en samtale om et job uden virksomheden var til stede. Så jeg kunne stille de lidt kritiske spørgsmål uden at føle jeg fornærmede virksomheden eller udstillede mig selv. Det føltes heller ikke så forpligtende, hvis det nu ikke var det rette job for mig. Didde var rigtig god til at guide mig igennem hele rekrutteringsprocessen, gennemgå mine personlighedstest og sikre at virksomheden og jeg var et gensidigt godt match. Det gjorde mig tryg og sikker i valget om jobskiftet."
Line Topp Olsen - Sales Engineer hos Jorgensen Engineering A/S

"Mit forløb med MatchMaker har været en fornøjelse fra start. Jeg blev henvist til et jobopslag i en spændende virksomhed jeg aldrig selv havde fundet, men som hurtigt viste sig at være mit drømmejob og et perfekt match for mig. Didde fra MatchMaker var venlig, imødekommende og betænksom men også faglig, konkret og professionel. Der blev taget højde for diskretion og hensyn til min kalender. Jeg følte mig til alle tider informeret og guidet i hvad der var næste skridt i processen og hvornår jeg kunne forvente noget nyt. Jeg vil til enhver tid anbefale MatchMaker."
Andreas Engelbrecht, IT-projektleder - SYNLAB Medical Digital Services 

"Mit forløb med MatchMaker A/S og Didde Bernhammer har været en særdeles positiv oplevelse, og jeg har hele vejen igennem følt mig godt og professionelt behandlet. Den samlede proces og dialogen omkring arbejdspladsen var åben og ærlig, og præget af god struktur, der fik mig til at slappe af. Et effektivt forløb fra første møde, og til den afsluttende opfølgning på min ansættelse.
Stor tak til Didde og mine bedste anbefalinger til MatchMakerA/S."
Christian Kurt Hansen, Area Sales Manager - Skako Concrete A/S

"Jeg blev kontaktet af MatchMaker, og må sige det var med en stilling der bare var ”spot on”. Hele forløbet blev med Didde Bernhammer, og det klarede hun bare til UG. Professionel hele vejen med god information om det videre forløb, så man blev aldrig efterladt uvidende på noget tidspunkt. Mange tak til hele MatchMaker teamet."
Peter Jensen, Produktionsleder - Gram Equipment A/S

"Mit forløb med MatchMaker A/S og Didde Bernhammer har været en særdeles positiv oplevelse, og jeg har hele vejen igennem følt mig godt og professionelt behandlet. Den samlede proces og dialogen omkring arbejdspladsen var åben og ærlig.
Stor tak til Didde og mine bedste anbefalinger til MatchMakerA/S."
Bo Christensen, Controller - Effimat Storage Technology A/S

"Jeg har som kandidat været i kontakt med Matchmaker og Didde Bernhammer. Jeg oplevede et meget professionelt rekrutteringsbureau, hvor dialogen til samtalerne var meget dynamiske og på intet tidspunkt virkede indstuderede eller mekaniske. Didde Bernhammer besidder en god evne til både at repræsentere virksomheden og ansøgeren. Jeg har gennem tiden været i kontakt med flere rekrutteringsbureauer på begge sidder af bordet. Hele forløbet og specielt testningen og den efterfølgende tilbagemelding af mig som kandidat er absolut den mest professionelle jeg har oplevet."
Jonas Petersen, Chief Operating Officer - Weissenborn A/S

"Jeg synes, at forløbet fra start til slut har været meget professionelt og rigtig effektivt. I har været rigtig gode til kontinuerligt at give tilbagemeldinger ifm., hvornår der kunne forventes nyt i forløbet. Ydermere har I været meget fleksible med samtaletiderne, hvilket har gjort, man kunne få det til at passe med ens egen kalender."
Jacob Wiellersen, Group Controller - Carelink A/S

"Det har været en yderst positiv oplevelse at være i processen med MatchMaker A/S og Didde til stillingen som salgschef ved Exodraft i Langeskov. Fra start til slut har hver interaktion med Didde og Exodraft været præget af professionalisme og en klar commitment til at finde den rette profil.

Hele rekrutteringsprocessen var gennemtænkt og velsmurt. Jeg blev imponeret over den måde, Didde formåede at balancere en grundig evaluering af mine kompetencer med en venlig og imødekommende tilgang. Samtidig imponerede Didde mig med hendes dybdegående forståelse af, hvordan mine kompetencer og erfaringer ville kunne passes ind i virksomhedens vision og mål. Den personlige tilgang, hvor de tog sig tid til at forstå mine karrieremål og ambitioner, gjorde mig sikker på, at MatchMaker og Exodraft ikke blot søgte en medarbejder, men en fremtidig leder og medspiller.

Under hele processen blev jeg løbende informeret om status, og eventuelle spørgsmål blev besvaret hurtigt og klart. Dette viste tydeligt, at MatchMaker værdsætter gennemsigtighed og kommunikation i alle faser af samarbejdet.

Jeg er begejstret for at have fået muligheden for at arbejde sammen med MatchMaker, og jeg er overbevist om, at dette samarbejde vil skabe en positiv indvirkning på virksomhedens fremtidige vækst og succes. Jeg ser frem til at tage fat på min nye rolle som salgschef og bidrage til MatchMaker ́s fortsatte succes."
Lasse Schmidt, Salgschef - Exodraft A/S

"Det er en fed følelse man får, når man bliver kontaktet og tilbudt et potentielt job. Allerede fra jeg havde haft første samtale med Didde fik jeg et rigtig godt indblik i hvad jobbet ville kunne tilbyde. Det viste klart, at hun var godt forberedt og det gjorde det til en fornøjelse at tale om mulighederne. 

Der blev hurtigt sat en samtale med firmaet i kalenderen og jeg oplevede, at Didde havde præsenteret min profil godt overfor dem og på en god måde. 

De spørgsmål, som jeg havde blev hurtigt og godt besvaret. Jeg blev bedt om at tage to test, som Didde efterfølgende tog sig god tid med at gennemgå sammen med mig, både i forhold til hvordan jeg havde svaret, men også i forhold til hvad jeg måske skulle være opmærksom på. Det sætter jeg rigtig stor pris på.

Det var en rigtig god oplevelse og jeg kan klart anbefale et samarbejde med MatchMaker."
Martin Gosvig, Automation Engineer - Eltronic A/S

"Jeg vil gerne personligt takke jer hos MatchMaker, for at gøre min ansættelsesproces særdeles behagelig - jeg har ikke oplevet mange ansættelsesprocesser i mit liv, men den oplevelse jeg har haft med jer, har vist mig at ansættelsesprocessen slet ikke behøver at være stressende og ubehagelig, som jeg havde frygtet fra starten"
Christian Ritmann, Automation Engineer - FH Automation

"Tak for en rigtig god sparring i processen frem mod min nye stilling hos Senmatic. MatchMaker har virkelig være professionelle hele vejen fra første samtale til kontrakten blev underskrevet."
Jan Knudsen, Sales Manager - Senmatic A/S

”Når man træder ind ad døren til en jobsamtale er det rart at blive modtaget af et menneske der udviser en imødekommenhed så man virkelig føler sig ønsket og velkommen. Det skaber øjeblikkeligt den behagelige samtale mellem intervieweren og kandidaten og man føler sig tryg og tilpas gennem hele forløbet. Så tak til Didde fordi hun gav mig følelsen af at være på min side fra første sekund”.
Kim Magnussen, Area Sales Manager - Senmatic A/S

"Jeg har følt mig rigtig godt behandlet af Marianne Rosendal fra MatchMaker fra først til sidst i forbindelse med mit ansættelsesforløb hos HK. Hun er behagelig, empatisk og kompetent, hvilket får samtaler med hende til at føles både hyggelige og trygge. Marianne stillede intelligente spørgsmål og var tydeligvis godt klædt på til opgaven. Det betød bl.a., at jeg følte mig velinformeret omkring såvel arbejdsopgaver som organisatorisk struktur og kolleger, allerede inden jeg mødte HK første gang. I forbindelse med samtalerne stod hun klar til at tage imod mig, når jeg ankom, og det tager lige den værste nervøsitet. Imellem samtalerunderne i forbindelse med de tests, der indgik i ansættelsesforløbet, fik jeg desuden relevant feedback og vejledning fremadrettet. Det var en superfin oplevelse."
Tomas Hillerup Kruse, CRM-konsulent - HK Danmark

"Jeg følte mig velinformeret under hele forløbet og fik rigtig god sparring af Marianne Rosendal fra MatchMaker. Hun fandt et jobmatch der var spot on og jeg havde alt i alt et super godt forløb."
Mia Moon Rosendal, Product Manager - Forca A/S

"Mit forløb med Didde Bernhammer & MatchMaker A/S har været en meget positiv proces og oplevelse, hvor jeg blev mødt af en dedikeret partner, med en professionel håndtering, samt en spændende dialog og gensidig sparring. En speciel proces for mig, idet jeg ofte sidder på den anden side af bordet, og håndterer search- & rekrutteringsprocesser globalt. En åben og ærlig dialog, også med min kommende arbejdsplads, præget af god struktur, imødekommende kultur og et generelt effektivt og spændende forløb.  Stor varm tak til Didde, med de bedste anbefalinger til MatchMakerA/S.”
Lone Larsen Eriksen, Group HR-Manager - Exodaft Group

"Gensidig respekt.
En positiv oplevelse fra det første telefoninterview, til det personlige møde. Didde var yderst venlig og ydede en god, servicemindet og resultatorienteret behandling og har sans for at matche arbejdsplads og dig. Tak for en god oplevelse."
Dat Nguyen, QHSE-ansvarlig - Dansk Polyglas A/S

“Jeg blev kontaktet af MatchMaker igennem LinkedIn. Fra første kontakt til kontrakten blev underskrevet, følte jeg mig velinformeret og havde løbende en god dialog med Marianne Rosendal, som var skarp til at beskrive indholdet i jobbet, arbejdspladsen og hvad jeg kunne forvente mig af ansættelsen. En rigtig god proces og et godt match!"
Andreas Dalgaard, Area Product Owner - Forca A/S

"Der er en fed oplevelse at blive kontaktet uopfordret af Anne og blive prikket på skulderen om at hun lige havde et job der vil passe til mig. Så efter gennemlæsning af det tilsendte oplæg og en snak med Didde, tænkte jeg, at her var en spændende mulighed for mig, hvor mine kompetencer kunne komme i spil, samt at der er stor mulighed for at videreudvikle mine kompetencer. 

Blev hele tiden informeret og vejledt om næste step i processen helt frem til kontrakten blev underskrevet. Eneste minus var den lange ventetid fra matchet til første samtale [grundet sommerferien].

Alt i alt et godt og professionelt forløb som Anne og Didde fra MatchMaker har leveret."
Jakob, planlægger - KEN Hygiene Systems A/S