MatchMaker - search og rekrutteringsbureau

I Matchmaker er vi rigtig glade for at hjælpe dig og din virksomhed med at løse rekrutteringsopgaver. Vi har været i branchen i over 30 år, og vi oplever stadigvæk stor glæde ved at kombinere de rigtige kandidater med de rigtige job.

Rekrutteringsbureau med 30 års erfaring med search og rekruttering

MatchMaker lægger stor vægt på de nære og menneskelige relationer. Vi arbejder med Executive Search og Rekruttering og visynes, at vi er rigtig gode til at tackle alle slags konstellationer og interaktioner mellem mennesker og deres arbejdspladser. Det gælder både arbejdsgivere og arbejdstagere. Vi har to skønne kontorer, der sammen dækker hele landet. I København sidder vi under byens tage omgivet af byens pulserende liv tæt på Kongens Nytorv, havnen og Amalienborg. I den smukke og driftige købstad Kolding holder vi ligeledes til i centrum af byen i et charmerende rødt palæ. Både i København og Kolding sidder vi i lyse, venlige og rolige lokaler, som indbyder til fortrolige og konstruktive møder. Hvis du har lyst til at kigge forbi til en kop kaffe, skal du bare ringe først, så arrangerer vi et møde.

MatchMaker tror på, at dét at hjælpe det enkelte menneske til det bedste match giver det et bedre liv. Oveni skaber det rigtige match velfungerende mennesker og velfungerende organisationer. Det bedste match sker mellem kandidatens aktuelle kompetencer og ønsker til hans eller hendes fremtidige udvikling og organisationens behov for kompetencer nu og i fremtiden.