MatchMaker Sustainability

SUSTAINABILITY-REKRUTTERING - REKRUTTERING OG SEARCH AF ESG/ CSR OG SUSTAINABILTY PROFILER

MatchMaker Sustainability’s fokus er hurtig og effektiv rekruttering af ESG/ CSR og sustainability medarbejdere og specialister til alle typer af organisationer med fokus på bæredygtighed.

MATCHMAKER ESG/CSR/Sustainability

MatchMaker A/S er en af Danmarks stærkeste rekrutteringsvirksomheder med mere end 30 års erfaring inden forskellige områder og brancher.
Med det nye krav om ESG rapportering står virksomheder nu overfor en ny udfordring, der kræver særlige talenter på ESG/ CSR og sustainability området. Den opgave har vi valgt at løfte her i MatchMaker. Derfor har vi allieret os med de bedste inden for feltet og specialiseret os inden for rekruttering af talenter på dette område. 

Grundighed ligger i vores DNA

For os er grundighed en naturlig del af alt vi beskæftiger os med. Derfor har vi også været grundige og metodiske i indsamling af viden på dette område. 

Igennem grundig research samt interview af flere højtprofilerede professionelle har vi tilegnet os en klar forståelse af, hvilke kompetencer, erfaringer samt hvilken tilgang talenter inden for ESG/ CSR og sustainability området må besidde for at kunne løfte en virksomheds behov. Vi har desuden samarbejdet og været i tæt dialog med Global CSR samt The Footprint Firm, der er frontrunners og specialister på området, for at kvalificere vores viden yderligere så vi kan tiltrække, vurdere og rekruttere de bedste kandidater til jeres virksomhed.

Grundighed og præcision er nøgleord i vores proces og vi er også hurtige. Vi ved, at hastighed i en rekrutteringproces er vigtig for jer. Derfor har vi udviklet en fleksibel og sikker metode, der hviler på vores store netværk, vores omfangsrige database samt vores dygtige researchere. Dermed kan vi hurtigt præsentere konkrete kandidater for jer. 

Kompetent rådgivning

Hos MatchMaker får du en kompetent rådgivning og vejledning igennem hele processen fra start til underskrevet kontrakt og vi sikrer at de kandidater, der er i proces, får en god oplevelse og et godt indtryk af jeres virksomhed.

Kontakt MatchMaker når du skal rekruttere ESG/ CSR og sustainability talenter. Du kan booke et online-møde direkte her...

MatchMaker leverer ydelser kendetegnet ved: 

  • Høj kvalitet med udgangspunkt i grundighed og en dyb forståelse for ESG/ CSR og sustainability området.
  • Forståelse for den menneskelige faktor. Det kræver en grundlæggende forståelse af, hvor mennesker primært henter deres energi, for at kunne identificere mennesker, der skaber de ønskede resultater
  • Forståelse for, at hastighed i rekrutteringsprocessen er vigtig – uden at gå på kompromis med grundighed og kvaliteten
  • MatchMaker arbejder med No Cure, No pay og en unik genplaceringsgaranti.

Læs mere om vores MatchMaker Rekruttering ydelser.

MATCHMAKER

MatchMaker - den rigtige til jobbet

Vi begyndte som MatchMaker tilbage i 1992 og med vores relancerede MatchMaker ydelser, er det på mange måder "back to the basics”: Effektiv rekruttering uden dikkedarer. Hvor MatchMaker Executive fortsat har fokus på unikke Search- og HR-ydelser, supplerer MatchMaker Rekruttering med fokus på den hurtige og effektive datadrevne rekruttering - med No Cure No Pay og med en unik garanti.

MatchMaker Rekruttering

PROFILDATABASE

Tilmeld dig vores profildatabase. Hvis du overvejer at søge nyt job, så opfordrer vi dig til at sende os dit CV. Vi anvender altid vores profildatabase som led i search eller rekruttering til vores ledige stillinger.

Ansøgere