Sustainability - bæredygtighed

Rekruttering og Search af ESG/CSR/CSRD og Sustainabilty/Bæredygtighedsprofiler til virksomhedens bæredygtighedsrapportering og bæredygtigheds-implementering.

MATCHMAKER ESG/CSR/Sustainability

MatchMaker's Sustainability og bæredygtighedsfokus er at levere en hurtig og effektiv rekruttering af sustainability- eller bæredygtighedsmedarbejdere til alle typer af organisationer med fokus på bæredygtighedsrapportering og den grønne omstilling.

Med det nye krav om bæredygtighedsrapportering står mange virksomheder overfor en ny udfordring, der kræver særlig viden omkring bæredygtighedsrapportering. Den opgave har vi valgt at løfte her i MatchMaker. Derfor har vi allieret os med de bedste inden for feltet.

Grundighed er en del af vores DNA

For os er grundighed en naturlig del af alt det, vi gør. Derfor har vi også været grundige og metodiske i indsamling af viden på dette område.

Via research og interview af flere højtprofilerede bæredygtighedseksperter har vi tilegnet os en omfattende forståelse af, hvilke kompetencer og erfaringer medarbejdere må besidde for at kunne løfte virksomhedens behov. Vi har desuden et samarbejde med Global CSR samt The Footprint Firm, der er frontrunners og specialister på området. På den måde kan vi tiltrække, vurdere og rekruttere de bedste kandidater til jeres virksomhed.

Vi ved, at hastighed i en rekrutteringsproces er vigtig for virksomhederne. Derfor har vi udviklet en fleksibel og sikker metode, der hviler på vores store netværk, vores omfangsrige database samt vores dygtige researchere. Dermed kan vi hurtigt præsentere konkrete kandidater for jer.

Kompetent rådgivning

Hos MatchMaker får du en kompetent rådgivning og vejledning igennem hele processen fra start til underskrevet kontrakt. Vi sikrer jer, at de kandidater, der er involveret i processen, får en god oplevelse og et godt indtryk af jeres virksomhed.

MatchMaker leverer ydelser kendetegnet ved: 

  • Høj kvalitet med udgangspunkt i en grundig og dyb forståelse for ESG/ CSR / CSRD og sustainability området.
  • Forståelse for den menneskelige faktor. Det kræver en grundlæggende forståelse af, hvor mennesker primært henter deres energi, for at kunne identificere de personer der skaber de ønskede resultater
  • Forståelse for, at hastighed i rekrutteringsprocessen er vigtig – uden at gå på kompromis med faglighed og kvalitet.
  • MatchMaker arbejder med No Cure, No Pay og en unik genplaceringsgaranti.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du skal rekruttere ESG/ CSR / CSRD og sustainability talenter