Executive search

Full-service Executive search

MatchMaker er mere end en headhunter. Executive Search er vores full-service Executive search tilbud med fokus på den kunde-unikke search samt tilknyttede HR-ydelser; såsom vores On-Boarding programmer og vores Organisational Audit.

Fælles for alt vi gør er:

Vi er hurtige
Hos os er en grundig proces ikke ensbetydende med, at den tager lang tid. Vi udarbejder et planlagt struktureret forløb – til glæde og gavn for både processen og kandidaterne. Hos os er høj hastighed en væsentlig kvalitets-parameter i search- og rekrutteringsprocesserne.

Vi er grundige og præcise
Vi er data-drevne og bruger de nødvendige ressourcer på, i tæt samarbejde med vores kunder, at sikre en dyb og præcis forståelse af, hvad en konkret stilling indeholder på et detaljeret niveau og på at forstå, hvad der skal være til stede for, at den ansatte person bliver en succes i jobbet.

Vi søger dybt og bredt
Vores processer optimeres af et meget tæt samarbejde, mellem kunden og researcher og konsulent hos os, hvor vi med blandt andet vores MulitichannelSourcing værktøj sikrer en effektiv afdækning af potentielle kandidater. Alle kandidater vurderes énsartet og med fokus på både den faglige og menneskelige profil. Det sikrer blandt andet, at kundens egne kandidater vurderes uvildigt i forhold til de øvrige kandidater.

Læs mere under de enkelte beskrivelser af ydelser her på hjemmesiden eller kontakt os gerne for en uforpligtende introduktion.

 

MatchMaker har eksisteret siden 1992 og er i dag en af Danmarks betydende specialister inden for search og rekruttering samt HR ydelser. Vi dækker det danske marked via vores kontorer i København og Kolding. Norden dækker vi ud af vores kontor i København. Globalt er vi aktiv partner i det internationale partnerskab, Executive Resources International (ERI) hvorigennem vi løser opgaver for vores danske kunder over det meste af verden. MatchMaker er mere end en headhunter - vi arbejder fokuseret med search og rekruttering.