Engineering

MatchMaker Engineering’s fokus er tekniske stillinger til alle typer virksomheder og organisationer - fra nøglemedarbejder-niveau til ledelse.

MatchMaker Engineering

MatchMaker er blandt de bedste i Danmark til at rekruttere ingeniører. Med mere end 30 års erfaring og et bredt branchekendskab ved vi, hvor de bedste kandidater findes, og hvordan de tiltrækkes.

Rekruttering af ingeniører kræver indsigt og viden. MatchMaker har begge dele samt en stor database med kvalificerede kandidater. Derudover anvender vi de bedste værktøjer til at finde talenter der, hvor de er.

MatchMaker Engineering leverer rekruttering af ingeniører kendetegnet ved:

  • Høj kvalitet med udgangspunkt i en grundig forståelse for tekniske stillinger ud fra mere end 25 års erfaring med rekruttering af ingeniører og andre medarbejdere med en teknisk baggrund.
  • Forståelse af at hastighed i rekrutteringsprocessen er vigtig – uden at gå på kompromis med kvaliteten
  • Unik målrettet datadreven proces
  • Forståelse for den menneskelige faktor. Det kræver en grundlæggende forståelse af, hvor mennesker primært henter deres energi for at kunne identificere mennesker, der skaber de ønskede resultater
  • Erfarne konsulenter med indgående kendskab til området

MatchMaker benytter en omfattende database og har som sagt et meget stærkt netværk og grundigt kendskab til Engineering-jobmarkedet. Grundighed og præcision er nøgleord. Vi skal også arbejde hurtigt, fordi de gode kandidater forsvinder hurtigt. Men det må naturligvis aldrig være på bekostning af kvaliteten.

Få den helt rigtige kandidat fra starten!

Spar tid når du skal besætte de ledige stillinger. MatchMaker ved bedre end nogen, hvor kritisk det kan være at miste en kompetent medarbejder, fordi vi har hørt så mange historier fra virksomheder, hvor det er sket. Ligesom vækst, nye kunder og nye forretningsområder ofte stiller krav om lynhurtig ansættelse af nye medarbejdere. Så du kan spare tid og samtidig sikre kvalitet i rekrutteringerne ved at benytte vores mangeårige erfaring og indgående kendskab til jobmarkedet.

No Cure No Pay

MatchMaker Engineering arbejder med ”No Cure No Pay” og en unik genplaceringsgaranti.

Ring gerne:

Kontakt os, hvis du har spørgsmål, eller du er jobsøgende ingeniør eller skal bruge en kandidat til en ledig ingeniørstilling. Telefonumre, adresser etc. finder du her...

 

Anbefaling fra kunde:

Jorgensen Engineering A/S

"Vi bruger MatchMaker til rekruttering, og vi kender MatchMaker som en seriøs og vedholdende samarbejdspartner. MatchMaker leverer kvalitet og grundighed, som bygger på skarpe jobprofiler samt evnen til at oversætte psykologiske profiler til sparring og rådgivning omkring det, at få vores nye medarbejder til at fungere optimalt i jobbet. Vi værdsætter den åbne og ærlige dialog samt det engagement, som MatchMaker lægger i opgaverne. Vi oplever, at MatchMaker lytter samt forstår vores kultur og værdier samt vores forretningsstrategi. Vi har en flad organisationsstruktur og forventer, at vores medarbejdere hver især tager ejerskab i forhold til at lykkes med virksomhedens samlede leverance af kundetilpassede løsninger på højt niveau. Derfor har det en enorm betydning for forretningen, at vores rekrutteringspartner forstår vores værdier og evner at finde kandidater, der lever op til disse. MatchMaker går aldrig på kompromis med kvaliteten, men evner at finde kandidater på absolut højt niveau i et svært marked, hvor der er stor efterspørgsel. "
CEO Jens Nyeng, Jorgensen Engineering A/S

 

Anbefaling fra kandidat:

"Jeg kan kun anbefale Didde Bernhammer for den behagelige proces det har været som kandidat at gennemføre jobskifte. Med sin rolige og professionelle tilgang til opgaven, føler man sig i en behagelig situation fra start til slut i hendes rammer. Uden følelse af, at test overskygger samtale. Samtaler, beskrivelse af stillingen samt arbejdsplads er blevet præsenteret til UG. Forløb er i sin helhed blevet håndteret yderst professionelt. Fint arbejde og stor ros til dig Didde."
Jesper Flindt Rasmussen, kandidat