Rekruttering

 

Hurtig og effektiv rekruttering af medarbejdere til alle typer virksomheder og organisationer.

MatchMaker Rekruttering

MatchMaker fokuserer på den effektive, kvalitative og hurtige rekruttering – med fordelagtige forretningsbetingelser.

Det har stor betydning for din forretning, at den kandidat, du investerer i, også er den rigtige til jobbet - målt både på faglige og sociale kompetencer. Du vil derfor opleve, at vi i et tæt samarbejde med dig sikrer en dyb og præcis forståelse af:
• Jobindholdet – konkret og ned i mindste detalje
• Perspektiverne for job og ansættelse; kravene og ønskerne til den rigtige kandidat
• Forudsætningerne for at blive en succes i jobbet og vokse med din organisation

Vi er datadrevne - tilsat 25+ års erfaring med at arbejde med mennesker
For os er en hurtig leverance en væsentlig kvalitetsparameter – også i et konkurrencedrevet marked, hvor der er rift om erfarne og kompetente kandidater. Vores processer og datadrevne arbejdsgange sikrer, at grundighed samtidig er del af vores fundamentale tilgang. Når du er grundig, er det nemmere at være hurtig – hos MatchMaker er hurtighed og kvalitet to sider af samme sag.

Få den rigtige kandidat fra starten!
Vi ved bedre end nogen, hvor kritisk det kan være at miste en kompetent medarbejder. Ligesom vækst, nye kunder og nye forretningsområder ofte stiller krav om ansættelse af nye medarbejdere - hurtigt. Så hvorfor ikke spare tid og samtidig sikre kvalitet i rekrutteringerne ved at udnytte vores mangeårige erfaring og indgående kendskab til jobmarkedet?

Omdrejningspunktet i en MatchMaker rekrutteringsproces er vores datadrevne processer. De sikrer, at den grundige og kvalitative rekruttering samtidig sker hurtigt. Fordi vi er meget direkte i vores sourcing og fordi vores omfattende database betyder, at vi ikke starter rekrutteringsprocessen forfra hver gang. Vi genbruger den viden, vi konstant opbygger, da vi hele tiden er i markedet for kompetente kandidater.

No Cure No Pay
MatchMaker arbejder med No Cure No Pay og en unik genplaceringsgaranti.


Se også vores MatchMaker IT ydelser.