Senior Electrical Specialist

Jobbet

Som et led i at understøtte den stigende efterspørgsel på Eltronics løsninger, søger vi en Senior Electrical Specialist.

Du får til opgave at agere bindeled mellem Eltronic og kunden for at sikre overensstemmelse og forståelse af kundens behov inden for den elektriske del af projektet. Herunder at sikre optimal overdragelse til teamet og dermed fremdrift under specifikation, design og test af projektets tekniske løsninger.

Dine primære ansvarsområder:

  • Sikre et teknisk fagligt højt niveau og rette arkitektur inden for eget fagområde. Herunder sikre at teamets leverance lever op til kundens og Eltronics krav og forventninger ved at agere frontfigur og bindeled internet såvel som eksternt.
  • Overordnet at styre og koordinere designopgaver og andre faglige indsatser i projektafviklingen.
  • Bidrage til sparring og et gensidigt højt informationsniveau i forhold til kolleger.
  • Ansvarlig for overholdelse af myndighedskrav i form af lovkrav, direktiver, bekendtgørelser og standarder.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som el-ingeniør, maskinmester eller installatør.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du har en del års erfaring inden for elektrisk design til maskiner. Du har erfaring med at styre det tekniske indhold i automationsprojekter og herunder overholdelse af lovgivning.

Erfaring med EN60204-1, EN61439, EN13849, EN81346 i forbindelse med konstruktion af el-tavler og kontrolsystemer på maskiner.

Fordel med kendskab til én eller flere af følgende platforme: PC Schematic, Caddy ++, EPLAN eller AutoCad Electrical. Du har forståelse for el-diagrammer samt kendskab til maskindirektivet.

Som person er du ”teknisk udadvendt” i forhold til kunder og kolleger. Du trives med at styre komplekse opgaver, samt have mange ”bolde i luften” og motiveres af at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Du tilbydes

Du bliver en del af et engageret team, hvor du er med til at understøtte den grønne omstilling i samarbejde med kunderne som er nogle af de største virksomheder i Danmark.

Nye bygninger og kontorer danner rammerne for udvikling, sparring og højt humør i dagligdagen.

Kontakt og lokation

Samtaler vil foregå i Kolding.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer via db@matchmaker.dk eller på telefon +45 7554 0000.

Virksomheden

Baggrund og fakta

Eltronic A/S blev grundlagt 1. marts 2000 af Lars Jensen. Virksomheden er i dag den førende automationsleverandør til nogle af Danmarks største industrivirksomheder, og de er stolte af at være den partner, der forbereder deres globale konkurrenceevne.

I 2013 modtog Eltronic A/S Børsens Gazellepris for virksomhedens hurtige vækst. Eltronic A/S har været certificeret siden 2015 i ISO 9001, siden 2017 i ISO 14001 og siden 2019 i ISO 45001.

Certifikaterne demonstrerer for det første at virksomhedens kvalitetssystem opfylder internationale standarder og underbygger fokus på levering af produkter og løsninger af den højeste kvalitet. For det andet, at Eltronic A/S arbejder aktivet med bæredygtighed, hvor der bliver fokuseret på cirkulær økonomi som en integreret del af procedurer og leverancer.

Eltronics store succes har igennem årene resulteret i flere organisatoriske forandringer inklusiv virksomhedsopkøb og spinoffs af business units. I 2020 blev Eltronic A/S sin egen virksomhed, men er i dag stadig en del af Eltronic Group.

Organisationen

Jobbet refererer til virksomhedens Manager for Electrical Engineering (EL-HW) og indgår i afdelingen som består af syv medarbejdere.

I alt har Eltronic A/S mere end 230 ingeniører, teknikere, projektledere og specialister, som har stor viden og erfaring inden for automationsløsninger.

Opslagsdato

04.10.2023

Yderligere information
Adr
Kilde Allé 6, 8722 Hedensted
Match kriterier
Region
  • Midtjylland
Branche
  • Industri / Produktion
Uddannelse
  • Bachelor
Jobtype
  • Specialist
Disse ledige stillinger kunne måske også være interessante for dig.
Crowe
Placering
Eltronic A/S
Placering
Eltronic A/S
Placering
Jeudan A/S
Placering København K
Colosseum Tandlægerne
Placering Slagelse
TROX Danmark A/S
Placering
Enabl A/S
Placering
Enabl A/S
Placering