Udtalelser fra kunder og kandidater

Kandidater

 
"Gensidig respekt
En positiv oplevelse fra det første telefoninterview, til det personlige møde. Didde var yderst venlig og ydede en god, servicemindet og resultatorienteret behandling og har sans for at matche arbejdsplads og dig. Tak for en god oplevelse."

Dat Nguyen, QHSE-ansvarlig

 

"Jeg har som kandidat været i kontakt med Matchmaker og Didde Bernhammer. Jeg oplevede et meget professionelt rekrutteringsbureau, hvor dialogen til samtalerne var meget dynamiske og på intet tidspunkt virkede indstuderede eller mekaniske. Didde Bernhammer besidder en god evne til både at repræsentere virksomheden og ansøgeren. Jeg har gennem tiden været i kontakt med flere rekrutteringsbureauer på begge sidder af bordet. Hele forløbet og specielt testningen og den efterfølgende tilbagemelding af mig som kandidat er absolut den mest professionelle jeg har oplevet."
Chief Operating Officer, Jonas Petersen

 

"Mit forløb med Didde Bernhammer & MatchMaker A/S har været en meget positiv proces og oplevelse, hvor jeg blev mødt af en dedikeret partner, med en professionel håndtering, samt en spændende dialog og gensidig sparring. En speciel proces for mig, idet jeg ofte sidder på den anden side af bordet, og håndterer search- & rekrutteringsprocesser globalt. En åben og ærlig dialog, også med min kommende arbejdsplads, præget af god struktur, imødekommende kultur og et generelt effektivt og spændende forløb.  Stor varm tak til Didde, med de bedste anbefalinger til MatchMakerA/S.”
Kommende ”Group HR-Manager” – Lone Larsen Eriksen, Exodaft Group.

 

 

"Mit forløb med MatchMaker A/S og Didde Bernhammer har været en særdeles positiv oplevelse, og jeg har hele vejen igennem følt mig godt og professionelt behandlet. Den samlede proces og dialogen omkring arbejdspladsen var åben og ærlig.
Stor tak til Didde og mine bedste anbefalinger til MatchMakerA/S
."
Controller, Bo Christensen, Effimat 

 

"Jeg blev kontaktet af MatchMaker, og må sige det var med en stilling der bare var ”spot on”. Hele forløbet blev med Didde Bernhammer, og det klarede hun bare til UG. Professionel hele vejen med god information om det videre forløb, så man blev aldrig efterladt uvidende på noget tidspunkt. Mange tak til hele MatchMaker teamet."
Produktionsleder, Peter Jensen, Gram Equipment A/S

 

"Jeg følte mig velinformeret under hele forløbet og fik rigtig god sparring af Marianne Rosendal fra MatchMaker. Hun fandt et jobmatch der var spot on og jeg havde alt i alt et super godt forløb."
Product Manager, Mia Moon Rosendal, Forca

 

"Mit forløb med MatchMaker A/S og Didde Bernhammer har været en særdeles positiv oplevelse, og jeg har hele vejen igennem følt mig godt og professionelt behandlet. Den samlede proces og dialogen omkring arbejdspladsen var åben og ærlig, og præget af god struktur, der fik mig til at slappe af. Et effektivt forløb fra første møde, og til den afsluttende opfølgning på min ansættelse.
Stor tak til Didde og mine bedste anbefalinger til MatchMakerA/S
."
Area Sales Manager, Christian Kurt Hansen, Skako Concrete.

 

"Jeg har følt mig rigtig godt behandlet af Marianne Rosendal fra Matchmaker fra først til sidst i forbindelse med mit ansættelsesforløb hos HK. Hun er behagelig, empatisk og kompetent, hvilket får samtaler med hende til at føles både hyggelige og trygge. Marianne stillede intelligente spørgsmål og var tydeligvis godt klædt på til opgaven. Det betød bl.a., at jeg følte mig velinformeret omkring såvel arbejdsopgaver som organisatorisk struktur og kolleger, allerede inden jeg mødte HK første gang. I forbindelse med samtalerne stod hun klar til at tage imod mig, når jeg ankom, og det tager lige den værste nervøsitet. Imellem samtalerunderne i forbindelse med de tests, der indgik i ansættelsesforløbet, fik jeg desuden relevant feedback og vejledning fremadrettet. Det var en superfin oplevelse."
CRM-konsulent Tomas Hillerup Kruse, HK Danmark

 

”Når man træder ind ad døren til en jobsamtale er det rart at blive modtaget af et menneske der udviser en imødekommenhed så man virkelig føler sig ønsket og velkommen. Det skaber øjeblikkeligt den behagelige samtale mellem intervieweren og kandidaten og man føler sig tryg og tilpas gennem hele forløbet. Så tak til Didde fordi hun gav mig følelsen af at være på min side fra første sekund”.
Area Sales Manager Kim Magnussen, Senmatic.

 

"Didde Bernhammer er en yderst kompetent og relevant sparrings partner. Kan og vil kun give hende og MatchMaker A/S min bedste anbefaling. Didde kan finde den rigtige kandidat idet hun besidder stærke kompetencer indenfor hendes felt og hun er en super god menneskekender, som man føler sig tryg ved. "

Direktør, Adrian Durrani, KABOOKI A/S

 

"Tak for en rigtig god sparring i processen frem mod min nye stilling hos Senmatic. MatchMaker har virkelig være professionelle hele vejen fra første samtale til kontrakten blev underskrevet.
Sales Manager, Jan Knudsen, Senmatic A/S

 

"Jeg vil gerne personligt takke jer hos MatchMaker, for at gøre min ansættelsesproces særdeles behagelig - jeg har ikke oplevet mange ansættelsesprocesser i mit liv, men den oplevelse jeg har haft med jer, har vist mig at ansættelsesprocessen slet ikke behøver at være stressende og ubehagelig, som jeg havde frygtet fra starten"
Automation Engineer Christian Ritmann, FH Automation

 

"Mit forløb med MatchMaker har været en fornøjelse fra start. Jeg blev henvist til et jobopslag i en spændende virksomhed jeg aldrig selv havde fundet, men som hurtigt viste sig at være mit drømmejob og et perfekt match for mig. Didde fra MatchMaker var venlig, imødekommende og betænksom men også faglig, konkret og professionel. Der blev taget højde for diskretion og hensyn til min kalender. Jeg følte mig til alle tider informeret og guidet i hvad der var næste skridt i processen og hvornår jeg kunne forvente noget nyt. Jeg vil til enhver tid anbefale MatchMaker."
It-projektleder Andreas Engelbrecht, SYNLAB Medical Digital Services 

 

"Gennem mit ansættelsesforløb har det været en meget behagelig oplevelse at stifte bekendtskab med Didde fra MatchMaker.
Hun har arbejdet professionelt under hele processen, jeg har kun positive ting at sige om MatchMaker og deres måde at håndtere denne proces på"

Area Sales manager, Jesper Holst

 

"Hele processen og forløbet som kandidat hos MatchMaker har været både professionelt håndteret med respekt for fortroligheden, en åben og ærlig dialog omkring arbejdspladsen, god beskrivelse af den samlede proces med at finde den rigtige kandidat og opfølgende korrespondance ift. møder og tilbagemeldinger herpå. Jeg har følt mig godt behandlet og vil ikke tøve med at ansøge via dem en anden gang. Godt arbejde og stor ros til dig Didde!!"
Kandidat, Daniel Grønnemose

 

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Didde Bernhammer og MatchMaker i forbindelse med mit eget jobskifte. Under hele forløbet, som er blevet håndteret med en  stor faglighed, men også nærvær, har jeg oplevet konstant fokus på mig som kandidat uden at jeg følte mig presset af job interviews og test. I stedet  blev det til en spændende rejse til et nyt job, hvor jeg blev støttet undervejs og lærte meget om mig selv. Med et stort personlig tak til Didde og mine bedste anbefalinger til MatchMaker.
Kandidat, Head of Supply Chain, Elena Sørensen

 

Jeg kan kun anbefale Didde Bernhammer for den behagelige proces det har været som kandidat at gennemføre jobskifte.
Med sin rolige og professionelle tilgang til opgaven, føler man sig i en behagelig situation fra start til slut i hendes rammer.
Uden følelse af, at test overskygger samtale. Samtaler, beskrivelse af stillingen samt arbejdsplads er blevet præsenteret til UG.
forløb har i sin helhed blevet håndteret yderst professionelt.
Fint arbejde og stor ros til dig Didde.

Kandidat, Jesper Flindt Rasmussen

Virksomheder

Senmatic A/S
”Vi har igennem de sidste år brugt MatchMaker til flere rekrutteringer, og er glade for samarbejdet. MatchMaker’s kendskab til vores virksomhed og vores behov er vigtigt i forhold til at sikre det bedste udgangspunkt for at rekruttere de bedste kandidater. Hele rekrutteringsprocessen er præget af professionel og konstruktiv sparring, som omsættes til et godt kandidatfelt. Vi sætter pris på en direkte og åben dialog, som indgyder den tillid, som er afgørende i en rekrutteringsproces – med MatchMaker får du lige præcis det”.
Max Jensen, Global Sales Director,

Weissenborn A/S
Vi kunne jo selv genbesætte COO stillingen, da netværket er stort og vi kender dem i branchen som vil passe ind i virksomheden. Sådan havde vi ageret gennem flere år, men heldigvis blev vi i bestyrelsen enig om, at profilen, som vi skulle bruge, skal afsøges bredere end netværket. Didde Bernhammer har jeg været i dialog med on/off gennem flere år, og var ikke i tvivl, hvem jeg skulle kontakte til opgaven. Processen før søgningen var vigtig til, at få afklaret jobbet og ikke mindst profilen. Min egen overbevisning blev udfordret, hvor det var godt at skulle reflektere mine holdninger, samt hvor der på en god måde blev stillet kompetente spørgsmål til virksomhedens fremtidige behov. Under processen har der været tæt dialog og forståelig tilbagemeldinger omkring kandidaternes profiler. Kontakt blot Didde med din opgave.
CEO Peter Møller

Exodraft Group
Som værdiskabende sparringspartner fangede Didde lynhurtigt, måske før vi selv vidste det, hvad vi havde behov for. Derefter sikrede hun på dygtig vis, at vi endte med at ansætte den helt rigtige kandidat. Vi har været rigtig glade for samarbejdet.
CFO Morten Kofod-Jensen

JORGENSEN ENGINEERING
Vi bruger MatchMaker til rekruttering, fordi de er en seriøs og resultatorienteret samarbejdspartner. Vi oplever, at MatchMaker har og bruger nye tilgange og værktøjer til at tiltrække og udvælge de helt rigtige kandidater. Vi værdsætter særligt den åbne og ærlige dialog samt det engagement, som der altid lægges i opgaverne. Dygtige kandidater er nøglen til vores succes og sammen med MatchMaker er det altid lykkedes at finde kandidater med den rette viden og kompentencer. Dette skyldes især, at MatchMaker har en dyb indsigt og forståelse i vores kultur, ønsker og strategiske udfordringer. Med MatchMaker får man en rekrutteringspartner, som sætter mennesket først og hvor troværdighed er en selvfølge i al interaktion.
CEO Kenneth Bo Madsen, Jorgensen Engineering

HK
Vi valgte MatchMaker, fordi de er specialister i IT-profiler og de formåede at ramme kvalificerede, forskellige og relevante kandidater, som vi selv ville have svært ved at finde. For os er det primære i et samarbejde med en rekrutteringsvirksomhed, at de sætter sig ind i vores forretning og er grundige i forhold til at lære os at kende og det var præcis det, der skabte det overbevisende resultat.

Vi har fra starten følt os helt trygge hos MatchMaker, da de professionelt satte sig ind i HK som organisation, selve stillingen og talte med flere medarbejdere fra vores organisation, inden de startede rekrutteringsprocessen. Undervejs i forløbet blev vi briefet omkring kandidatprofilerne, MatchMakers interview af kandidaterne og assesment resultaterne, så vi følte os godt klædt på, da vi skulle møde kandidaterne. 

Jeg kan til enhver tid anbefale at benytte MatchMaker til rekruttering.
Flemming Otto, Chef for Medlemsservice, HK

SENMATIC A/S
Vi har igennem de sidste år brugt MatchMaker til flere rekrutteringer, og har været glade for samarbejdet. MatchMaker har været god til at sætte sig ind i vores behov og omsætte dette til kandidatprofiler. Vi har både fået gode kandidater og god dialog og sparring i processen.
Mads Sckerl, CEO, Senmatic A/S


SKIOLD GROUP 
Vi stiller store krav til en så væsentlig og betroet samarbejdspartner som en rekrutteringsvirksomhed er. Et godt samarbejde bygger for os på tillid, kvalitet og tempo. Derfor var det heller ikke nemt, at vinde os som kunde til fordel for tidligere leverandører af rekruttering. Det har dog vist sig at være en rigtig god beslutning for os, at bruge MatchMaker bredt i hele koncernen.
Vi oplever MatchMaker som en seriøs og ukompliceret samarbejdspartner. Der arbejdes vedholdende og med en forståelse for vores forretnings behov sætter de sig ind i profilen. Der er ofte tale om specialister i et snævert geografisk område som er svære at skaffe, men en vedholdenhed og ihærdig søgen gør, at de hver gang lykkes med at finde "nålen i høstakken".
Vi sætter pris på samarbejdet som bygger på tillid, kvalitet og tempo. Vi bliver præsenteret for kompetente kandidater, som vi kun kan være tilfredse med. Det er ekstremt vigtigt og værdifuldt for vores forretning, at de rette personer bliver ansat.

Lasse Viegand Hansen, CEO, SKIOLD Group

DMDD A/S
"Ud over de grundlæggende ting som et tillidsfuldt samarbejde, kvalitet og hurtig levering af kvalificerede kandidater, oplever vi MatchMaker som en fleksibel samarbejdspartner, der i den grad lytter til vores behov. De er visionære og vi kan bede om den hjælp, vi har brug for. MatchMaker matcher vores behov ved at komme med en løsning, der rammer direkte på det, vi efterspørger. MatchMaker tænker anderledes og er ikke fastlåst i en pakkeløsning.
Vi har brugt MatchMaker til rekruttering og har kun fået kvalificerede kandidater, som vi er glade for. Vi er så glade for samarbejdet, at vi har valgt også at bruge MatchMaker til organisationsudvikling. Så deres spin-off er også vores spin-off. MatchMaker åbnede muligheden for, at vi på en effektiv og overkommelig måde kan udvikle os yderligere som organisation. Dette kommer vi helt sikkert til at arbejde videre med i form af endnu en seance - det er effektivt og det flytter noget.
MatchMaker skaber rammerne for et tillidsfuldt samarbejde, hvor vi tør prøve noget nyt. De er dygtige og hjælper os med at løfte opgaven
."
Henriette Jakobsen, Direktør, DMDD A/S

XO CARE A/S
"Siden 2014 er omsætningen i XO CARE steget med 40 % og bundlinjen med 140 %. Dette skyldes ikke mindst, at vi de sidste 3 år har benyttet MatchMaker og Jan Tornfeldt som eksterne HR konsulenter. Det er lykkedes at rekruttere en række super dygtige og engagerede ledere og specialister og målt på virksomheden som helhed ligger medarbejder engagementet i top. "
Kim Sørensen, CEO, XO Care A/S

DATAGRUPPEN MULTIMED A/S
Flere års anvendelse af MatchMaker har udviklet sig til et stærkt samarbejde og en tæt relation. MatchMaker har hjulpet os med adskillige rekrutteringer og har været involveret i en betydelig andel af organisationen fordelt over de respektive afdelinger. Jeg oplever MatchMaker som en kompetent samarbejdspartner under den løbende udvikling af vores virksomhed. MatchMaker arbejder seriøst og leverer en god proces. De forstår vores behov og kender vores virksomhed, det går hurtigt og ikke mindst bliver jeg kun præsenteret for kvalificerede kandidater. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet og kan til en hver tid stå inde for en anbefaling.
Adm. direktør/ejer Kristian N. Foged, DataGruppen Multimed A/S

JORGENSEN ENGINEERING A/S
"Vi bruger MatchMaker til rekruttering, og vi kender MatchMaker som en seriøs og vedholdende samarbejdspartner. MatchMaker leverer kvalitet og grundighed, som bygger på skarpe jobprofiler samt evnen til at oversætte psykologiske profiler til sparring og rådgivning omkring det, at få vores nye medarbejder til at fungere optimalt i jobbet. Vi værdsætter den åbne og ærlige dialog samt det engagement, som MatchMaker lægger i opgaverne. Vi oplever, at MatchMaker lytter samt forstår vores kultur og værdier samt vores forretningsstrategi. Vi har en flad organisationsstruktur og forventer, at vores medarbejdere hver især tager ejerskab i forhold til at lykkes med virksomhedens samlede leverance af kundetilpassede løsninger på højt niveau. Derfor har det en enorm betydning for forretningen, at vores rekrutteringspartner forstår vores værdier og evner at finde kandidater, der lever op til disse. MatchMaker går aldrig på kompromis med kvaliteten, men evner at finde kandidater på absolut højt niveau i et svært marked, hvor der er stor efterspørgsel. "
CEO Jens Nyeng, Jorgensen Engineering A/S

HOLIDAY GROUP INVEST
"Efter mange års samarbejde med Jan Tornfeldt, MatchMaker var det naturligt at kontakte MatchMaker til løsning af opgaver i mit nye virke. Der skulle ansættes 4 medarbejdere - en CFO til jysk kontor og 3 medarbejdere til kontor i Tyskland. 

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Didde Bernhammer i Kolding. Hun har hurtigt og professionelt sat sig ind i vores branche, organisationens særlige kendetegn og stillingernes succeskriterier - og har undervejs udfordret os på de ønskede profiler. I fællesskab er det lykkedes at rekruttere et stærkt og meget specifikt team. I en udfordrende tid med COVID-19, møde- og rejserestriktioner har hun fundet de helt rigtige kandidater til os og samtidig spillet en meget aktiv rolle i at skabe tillid og interesse omkring vores virksomhed i en (grundet tiderne) anderledes rekrutteringsproces. Dette var i særlig grad tilfældet med stillingerne i Tyskland, hvor filialen var under oprettelse og der således endnu ikke var en lokal repræsentation. 
Arbejdet med adfærdprofilerne har klædt os godt på til at give vores nye kolleger en “flyvende start".  
Vi glæder os til at fortsætte og udbygge samarbejdet fremover. "

Steen Seitner, CEO

Inden for de sidste 3 år har vi blandt andre arbejdet for følgende virksomheder, organisationer og institutioner: