Udtalelser fra kunder

MatchMaker tror på, at dét at hjælpe det enkelte menneske til det bedste match giver det et bedre liv – og at det rigtige match samt velfungerende mennesker skaber mere velfungerende organisationer. Det bedste match sker mellem menneskets/talentets kompetencer og ønsker til fremtidig udvikling – og organisationers behov for kompetencer nu og i fremtiden.

Nedenfor har vi samlet en række udtalelser fra både kunder og kandidater, som alle understreger, at MatchMaker lægger stor vægt på at skabe gode processer og levere både kunde- og kandidatoplevelser på et højt fagligt og menneskeligt niveau.

"Vi bruger MatchMaker til rekruttering, fordi de er en seriøs og resultatorienteret samarbejdspartner. Vi oplever, at MatchMaker har og bruger nye tilgange og værktøjer til at tiltrække og udvælge de helt rigtige kandidater. Vi værdsætter særligt den åbne og ærlige dialog samt det engagement, som der altid lægges i opgaverne. Dygtige kandidater er nøglen til vores succes og sammen med MatchMaker er det altid lykkedes at finde kandidater med den rette viden og kompentencer. Dette skyldes især, at MatchMaker har en dyb indsigt og forståelse i vores kultur, ønsker og strategiske udfordringer. Med MatchMaker får man en rekrutteringspartner, som sætter mennesket først og hvor troværdighed er en selvfølge i al interaktion."
Kenneth Bo Madsen, CEO - JORGENSEN ENGINEERING A/S

”Jeg vil gerne give en varm anbefaling af Didde og Matchmaker, som har været en stor hjælp for os i rekrutteringsprocessen af specialister i et udfordrende marked. Deres dedikation og ihærdige indsats har gjort, at vi hurtigt kom i mål med vores første rekruttering. Allerede efter mit første møde og dialog med Didde, fik jeg en god mavefornemmelse omkring hende og Matchmaker. Hendes professionalisme og ekspertise i rekruttering er tydelig, og hun formår at skabe en dyb forståelse for vores virksomhed og de specifikke krav til den enkelte kandidat, vi søger.”
Pernille Thuesen Pedersen, HR Manager - Sealing Systems A/S

"Vi har igennem de sidste år brugt MatchMaker til flere rekrutteringer, og er glade for samarbejdet. MatchMaker’s kendskab til vores virksomhed og vores behov er vigtigt i forhold til at sikre det bedste udgangspunkt for at rekruttere de bedste kandidater. Hele rekrutteringsprocessen er præget af professionel og konstruktiv sparring, som omsættes til et godt kandidatfelt. Vi sætter pris på en direkte og åben dialog, som indgyder den tillid, som er afgørende i en rekrutteringsproces – med MatchMaker får du lige præcis det”.
Max Jensen, Global Sales Director - Senmatic A/S

"Vi kunne jo selv genbesætte COO stillingen, da netværket er stort og vi kender dem i branchen som vil passe ind i virksomheden. Sådan havde vi ageret gennem flere år, men heldigvis blev vi i bestyrelsen enig om, at profilen, som vi skulle bruge, skal afsøges bredere end netværket. Didde Bernhammer har jeg været i dialog med on/off gennem flere år, og var ikke i tvivl, hvem jeg skulle kontakte til opgaven. Processen før søgningen var vigtig til, at få afklaret jobbet og ikke mindst profilen. Min egen overbevisning blev udfordret, hvor det var godt at skulle reflektere mine holdninger, samt hvor der på en god måde blev stillet kompetente spørgsmål til virksomhedens fremtidige behov. Under processen har der været tæt dialog og forståelig tilbagemeldinger omkring kandidaternes profiler. Kontakt blot Didde med din opgave."
Peter Møller, CEO - Weissenborn A/S

"Efter mange års samarbejde med Jan Tornfeldt, MatchMaker var det naturligt at kontakte MatchMaker til løsning af opgaver i mit nye virke. Der skulle ansættes 4 medarbejdere - en CFO til jysk kontor og 3 medarbejdere til kontor i Tyskland. 

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Didde Bernhammer i Kolding. Hun har hurtigt og professionelt sat sig ind i vores branche, organisationens særlige kendetegn og stillingernes succeskriterier - og har undervejs udfordret os på de ønskede profiler. I fællesskab er det lykkedes at rekruttere et stærkt og meget specifikt team. I en udfordrende tid med COVID-19, møde- og rejserestriktioner har hun fundet de helt rigtige kandidater til os og samtidig spillet en meget aktiv rolle i at skabe tillid og interesse omkring vores virksomhed i en (grundet tiderne) anderledes rekrutteringsproces. Dette var i særlig grad tilfældet med stillingerne i Tyskland, hvor filialen var under oprettelse og der således endnu ikke var en lokal repræsentation. 

Arbejdet med adfærdprofilerne har klædt os godt på til at give vores nye kolleger en “flyvende start".  Vi glæder os til at fortsætte og udbygge samarbejdet fremover. "
Steen Seitner, CEO - HOLIDAY GROUP INVEST

"Didde Bernhammer er en yderst kompetent og relevant sparrings partner. Kan og vil kun give hende og MatchMaker A/S min bedste anbefaling. Didde kan finde den rigtige kandidat idet hun besidder stærke kompetencer indenfor hendes felt og hun er en super god menneskekender, som man føler sig tryg ved. "

Adrian Durrani, Direktør - KABOOKI A/S

"Som værdiskabende sparringspartner fangede Didde lynhurtigt, måske før vi selv vidste det, hvad vi havde behov for. Derefter sikrede hun på dygtig vis, at vi endte med at ansætte den helt rigtige kandidat. Vi har været rigtig glade for samarbejdet."
Morten Kofod-Jensen, CFO - Exodraft Group

"Vi valgte MatchMaker, fordi de er specialister i IT-profiler og de formåede at ramme kvalificerede, forskellige og relevante kandidater, som vi selv ville have svært ved at finde. For os er det primære i et samarbejde med en rekrutteringsvirksomhed, at de sætter sig ind i vores forretning og er grundige i forhold til at lære os at kende og det var præcis det, der skabte det overbevisende resultat.

Vi har fra starten følt os helt trygge hos MatchMaker, da de professionelt satte sig ind i HK som organisation, selve stillingen og talte med flere medarbejdere fra vores organisation, inden de startede rekrutteringsprocessen. Undervejs i forløbet blev vi briefet omkring kandidatprofilerne, MatchMakers interview af kandidaterne og assesment resultaterne, så vi følte os godt klædt på, da vi skulle møde kandidaterne. 

Jeg kan til enhver tid anbefale at benytte MatchMaker til rekruttering."
Flemming Otto, Chef for Medlemsservice - HK

"Vi har igennem de sidste år brugt MatchMaker til flere rekrutteringer, og har været glade for samarbejdet. MatchMaker har været god til at sætte sig ind i vores behov og omsætte dette til kandidatprofiler. Vi har både fået gode kandidater og god dialog og sparring i processen."
Mads Sckerl, CEO - Senmatic A/S

"Vi stiller store krav til en så væsentlig og betroet samarbejdspartner som en rekrutteringsvirksomhed er. Et godt samarbejde bygger for os på tillid, kvalitet og tempo. Derfor var det heller ikke nemt, at vinde os som kunde til fordel for tidligere leverandører af rekruttering. Det har dog vist sig at være en rigtig god beslutning for os, at bruge MatchMaker bredt i hele koncernen. Vi oplever MatchMaker som en seriøs og ukompliceret samarbejdspartner. Der arbejdes vedholdende og med en forståelse for vores forretnings behov sætter de sig ind i profilen. Der er ofte tale om specialister i et snævert geografisk område som er svære at skaffe, men en vedholdenhed og ihærdig søgen gør, at de hver gang lykkes med at finde ´nålen i høstakken´. Vi sætter pris på samarbejdet som bygger på tillid, kvalitet og tempo. Vi bliver præsenteret for kompetente kandidater, som vi kun kan være tilfredse med. Det er ekstremt vigtigt og værdifuldt for vores forretning, at de rette personer bliver ansat."
Lasse Viegand Hansen, CEO - SKIOLD Group

"Ud over de grundlæggende ting som et tillidsfuldt samarbejde, kvalitet og hurtig levering af kvalificerede kandidater, oplever vi MatchMaker som en fleksibel samarbejdspartner, der i den grad lytter til vores behov. De er visionære og vi kan bede om den hjælp, vi har brug for. MatchMaker matcher vores behov ved at komme med en løsning, der rammer direkte på det, vi efterspørger. MatchMaker tænker anderledes og er ikke fastlåst i en pakkeløsning.
Vi har brugt MatchMaker til rekruttering og har kun fået kvalificerede kandidater, som vi er glade for. Vi er så glade for samarbejdet, at vi har valgt også at bruge MatchMaker til organisationsudvikling. Så deres spin-off er også vores spin-off. MatchMaker åbnede muligheden for, at vi på en effektiv og overkommelig måde kan udvikle os yderligere som organisation. Dette kommer vi helt sikkert til at arbejde videre med i form af endnu en seance - det er effektivt og det flytter noget.
MatchMaker skaber rammerne for et tillidsfuldt samarbejde, hvor vi tør prøve noget nyt. De er dygtige og hjælper os med at løfte opgaven
."
Henriette Jakobsen, Direktør - DMDD A/S

"Siden 2014 er omsætningen i XO CARE steget med 40 % og bundlinjen med 140 %. Dette skyldes ikke mindst, at vi de sidste 3 år har benyttet MatchMaker og Jan Tornfeldt som eksterne HR konsulenter. Det er lykkedes at rekruttere en række super dygtige og engagerede ledere og specialister og målt på virksomheden som helhed ligger medarbejder engagementet i top. "
Kim Sørensen, CEO - XO Care A/S

"Flere års anvendelse af MatchMaker har udviklet sig til et stærkt samarbejde og en tæt relation. MatchMaker har hjulpet os med adskillige rekrutteringer og har været involveret i en betydelig andel af organisationen fordelt over de respektive afdelinger. Jeg oplever MatchMaker som en kompetent samarbejdspartner under den løbende udvikling af vores virksomhed. MatchMaker arbejder seriøst og leverer en god proces. De forstår vores behov og kender vores virksomhed, det går hurtigt og ikke mindst bliver jeg kun præsenteret for kvalificerede kandidater. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet og kan til en hver tid stå inde for en anbefaling."
Kristian N. Foged, Adm. direktør/ejer - DataGruppen Multimed A/S

"Vi bruger MatchMaker til rekruttering, og vi kender MatchMaker som en seriøs og vedholdende samarbejdspartner. MatchMaker leverer kvalitet og grundighed, som bygger på skarpe jobprofiler samt evnen til at oversætte psykologiske profiler til sparring og rådgivning omkring det, at få vores nye medarbejder til at fungere optimalt i jobbet. Vi værdsætter den åbne og ærlige dialog samt det engagement, som MatchMaker lægger i opgaverne. Vi oplever, at MatchMaker lytter samt forstår vores kultur og værdier samt vores forretningsstrategi. Vi har en flad organisationsstruktur og forventer, at vores medarbejdere hver især tager ejerskab i forhold til at lykkes med virksomhedens samlede leverance af kundetilpassede løsninger på højt niveau. Derfor har det en enorm betydning for forretningen, at vores rekrutteringspartner forstår vores værdier og evner at finde kandidater, der lever op til disse. MatchMaker går aldrig på kompromis med kvaliteten, men evner at finde kandidater på absolut højt niveau i et svært marked, hvor der er stor efterspørgsel. "
Jens Nyeng, CEO - Jorgensen Engineering A/S

MatchMaker har blandt andre arbejdet for følgende virksomheder, organisationer og institutioner: