Project Manager

Jobbet

Til at understøtte den stigende vækst i BILA A/S søges nu en Project Manager til BILA End of Line. Med reference til Head of Projects får du ansvaret for at styre og drive automatiserings/turn-key projekter sikkert i mål.

Dit ansvar spænder fra A-Z indenfor projektledelse, hvor du bl.a. vil stå for at opdatere og samle alle forhold omkring projektet; krav, økonomi, risici, tidsplaner, teknologi mm. til en helhed, der sætter teamet i stand til at gennemføre projektet korrekt.

Dine primære ansvarsområder:

  • Hovedansvarlig og leder af projektet. Overordnet ansvar for rettidig gennemførelse af kommercielle projekter indenfor fastlagte budgetter og formalia.
  • Deltage som beslutningsmyndig i salgs- og tilbudsfasen samt kalkulationsfasen.
  • Ansvarlig for daglig ledelse af projekter.
  • Løbende opfølgning og rapportering af status til styregruppe.

Som Project Manager får du ansvaret for internationale turn-key projekter, hvor du spiller en væsentlig og ansvarsfuld rolle i virksomheden og vil bære en stor del af ansvaret for den samlede leverance.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som maskinmester, maskiningeniør, el-ingeniør eller lign. Du behersker dansk og engelsk skriftlig og mundtlig.

Fra en lignende stilling, har du erfaring med projektledelse eventuelt fra en lignende stilling inden for maskiner og anlæg.

Du har styr på klassiske projektlederdiscipliner såsom tid, økonomi og ressourcer.

Sidst men ikke mindst, har du gode kommunikative evner og er god til at formidle/”oversætte” information imellem den kommercielle og den mere tekniske verden.

Som person er du målorienteret, struktureret og har gennemslagskraft. Du har sans for de kritiske detaljer uden at miste overblikket.

Du tilbydes

Du tilbydes et selvstændigt job, hvor du bliver ansvarlig for spændende projekter og i høj grad får indflydelse. Du bliver en del af et kompetent team, hvor du er med til at understøtte en virksomhed i vækst.

Kontakt og lokation

Samtaler vil foregå i Kolding.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer via db@matchmaker.dk eller på telefon +45 7554 0000.

Virksomheden

Baggrund og fakta

BILA A/S er et dansk professionelt projekthus grundlagt i 1988 som hjælper kunderne med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter. Løsningerne dækker over alt fra simpel automatisering til optimering af hele produktionslinjer.

BILA beskæftiger ca. 700 engagerede medarbejdere fordelt på flere forskellige adresser i Danmark samt i Norge og Sverige.

I BILA End of Line-divisionen (EoL) er deres forretning at sælge, designe samt bygge End of Line automationsløsninger. I BILA EoL beskæftiger de ca. 100 medarbejdere.

Organisationen

Projektlederen referer til Head of Projects og vil indgå i afdelingen som foruden chefen består af 7 projektledere.

Opslagsdato

18.04.2024

Yderligere information
Adr
Kongsdal Havn 4, 9550 Mariager
Match kriterier
Region
  • Nordjylland
  • Midtjylland
Branche
  • Industri / Produktion
Uddannelse
  • Bachelor
Jobtype
  • Projektleder
Disse ledige stillinger kunne måske også være interessante for dig.
Crowe
Placering
Sealing System A/S
Placering
Eltronic A/S
Placering
TROX Danmark A/S
Placering
TSG Nordic
Placering
Crowe
Placering
Holtab
Placering
Constantia Copenhagen
Placering