International Search

MatchMaker er en del af Executive Resources International

Executive Resources International (ERI) er et partnerskab for search- og rekrutteringsvirksomheder, der leverer global search, rekruttering samt personvurdering og andre ydelser, der skaber de bedste forudsætninger for et frugtbart samspil mellem mennesker og organisationer.
ERI blev etableret i 1992 og har siden samarbejdet med markedsledende virksomheder inden for de fleste brancher. Sammen med vores associerede partnere kan vi finde de rette kandidater til ledende stillinger, samt rådgive omkring hvordan de kommer til at fungere bedst i den nye organisation, med fokus på kommende opgaver og udfordringer – evt. i et nyt land.

ERI Executive Search
Beskæftiger sig med internationale search- og rekrutteringsopgaver på højt niveau eller der, hvor særlige specialistkompetencer ønskes.

ERI rekruttering
ERI håndterer search og rekruttering for store, mellemstore og små virksomheder med internationale aktiviteter. ERI opererer med lokal søgning, annoncering, databasesøgning og videndeling partnervirksomhederne imellem.

Samarbejdet mellem MatchMaker og ERI sikrer høj kvalitet i processen og et gennemprøvet koncept med single point of contact.


www.erinternational.net