Rekruttering

MatchMaker logo

 

Hurtig og effektiv rekruttering af din nye medarbejder  - uanset type af virksomhed og organisation.

MatchMaker Rekruttering

Vi kan hjælpe med at finde de rigtige kandidater når du skal have en ny medarbejder!

MatchMaker fokuserer på den effektive, kvalitative og hurtige rekruttering – og har fordelagtige forretningsbetingelser.

Det har stor betydning for din forretning, at den kandidat, du investerer i, også er den helt rigtige til jobbet - målt både på faglige og sociale kompetencer. Du vil derfor opleve, at vi i et tæt samarbejde med dig sikrer en dyb og præcis forståelse af:

  • Jobindholdet – konkret og ned i mindste detalje
  • Perspektiverne for job og ansættelse; kravene og ønskerne til den rigtige kandidat
  • Forudsætningerne for at din nye medarbejder bliver en succes i jobbet og vokser med din organisation

Vi er datadrevne - tilsat 25+ års erfaring med at arbejde med mennesker

Din næste rekruttering af din nye medarbejder kan du trygt overlade til MatchMaker - vi kan hjælpe med de rigtige kandidater. Det at finde og skabe dialog med de bedste kandidater kræver mange års erfaring og et stort netværk og det har MatchMaker! For os er en hurtig leverance en væsentlig kvalitetsparameter – også i et konkurrencedrevet marked, hvor der er rift om erfarne og kompetente kandidater.

Spar tid...

Vores processer og datadrevne arbejdsgange sikrer, at grundighed samtidig er del af vores fundamentale tilgang. Når man er grundig, er det nemmere at være hurtig – hos MatchMaker er hurtighed og kvalitet to sider af samme sag.

Få den helt rigtige kandidat fra starten!

Spar tid når du skal besætte de ledige stillinger. MatchMaker ved bedre end nogen, hvor kritisk det kan være at miste en kompetent medarbejder. Ligesom vækst, nye kunder og nye forretningsområder ofte stiller krav om ansættelse af nye medarbejdere - hurtigt. Så hvorfor ikke spare tid og samtidig sikre kvalitet i rekrutteringerne ved at udnytte vores mangeårige erfaring og indgående kendskab til jobmarkedet?

Omdrejningspunktet i en MatchMaker rekrutteringsproces er vores datadrevne tilgang. Den sikrer, at den grundige og kvalitative rekruttering samtidig sker hurtigt. Fordi vi er meget direkte i vores sourcing og fordi vores omfattende database behøver vi ikke starter rekrutteringsprocessen forfra hver gang. Vi genbruger den viden, vi konstant opbygger, da vi hele tiden er i markedet for kompetente kandidater og løbende besætter en lang række ledige stillinger,

No Cure No Pay

MatchMaker arbejder med No Cure No Pay og har en unik genplaceringsgaranti...

Du kan læse mere vores MatchMaker IT ydelser ved at klikke på linket.