5 gratis CV skabeloner i Word og PDF format

Saxo Merrild 01-07-2020 11:57 AM
Categories: Nyheder

5 gratis CV skabeloner 


Derudover skal CV’et også have en god opsætning, hvilket ikke er nemt, hvis man ikke er en haj til Word eller et andet skriveprogram. Derfor tilbyder vi fem forskellige skabeloner, som du kan downloade gratis her. Vælg et som passer til det job du søger, og som afspejler hvem du er.

 

Det simple CV

Nogle gange er mindre lig med mere. Det helt simple CV giver et hurtigt indblik i, hvem du er, og hvad du kan. Det er specielt godt, hvis du er nyuddannet eller ikke har så meget erfaring endnu. Det lader en potentiel arbejdsgiver få et super hurtigt overblik over din karriere og uddannelser.

Word

PDF

 

Det friske

Med fangende farver, ikoner og en skarp opstilling er det her CV godt til dig, der vil give dit CV et friskt pust.
 

Word

PDF

 

 

Det visuelle

Ikoner, visualisering af færdigheder, punktopstilling og farveinddeling. Dette CV giver et meget visuelt indtryk og et nemt overblik over, hvad du er god til, uden at skulle læse lange tekster. Det er specielt godt til tekniske stillinger, hvor du har brug for at kommunikere, hvilke programmer og værktøjer du har erfaring med.
 

Word

PDF

 

 

Det minimalistiske

Indeholder plads til mere information end det simple CV, men holder en minimalistisk og nem overskuelig opsætning. CV’et giver et lynhurtigt og professionelt overblik over dig, da det er tilpasset til kun at indeholde de mest relevante informationer.
 

Word

PDF

 


 

Det kronologiske

Dette CV har, som titlen indikerer, en kronologisk opsætning. Det giver et hurtigt og godt overblik over, hvad du har lavet og hvornår. Det fungerer i høj grad som en form for professionel tidslinje.
 

Word

PDF

 

Skabelonerne er tilrettede skabeloner fra Words katalog af skabeloner, så de kan tilpasses dine behov og åbnes i et word dokument.

Reactions (1)

Patrick Green 03-09-2020 10:48 AM

Man kan også finde hjælp til at lave et CV fra en dygtig tekstforfatter på https://www.pinploy.dk/