Rekruttering

MatchMaker Rekruttering

Vi hjælper med at finde de helt rigtige kandidater, når du skal bruge en ny medarbejder!

MatchMaker fokuserer på den effektive, kvalitative og hurtige rekruttering og har fordelagtige forretningsbetingelser.

Det har stor betydning for din forretning, at den kandidat, du investerer i, også er den helt rigtige til jobbet målt på faglige og sociale kompetencer. Du vil derfor opleve, at vi i et tæt samarbejde med dig som kunde sikrer en gennemgående og præcis forståelse af:

  • Jobindholdet – konkret og ned i mindste detalje
  • Perspektiverne for job og ansættelse; krav og ønsker til den rigtige kandidat
  • Forudsætningerne for at din nye medarbejder bliver en succes i jobbet og vokser med din organisation

Vi er datadrevne med over 30 års erfaring med at arbejde med rekruttering og mennesker

Det at finde og skabe dialog med de bedste kandidater kræver mange års erfaring, et stort netværk og en menneskelig fingerspidsfornemmelse. Det har vi hos MatchMaker.

Omdrejningspunktet i en MatchMaker rekrutteringsproces er vores datadrevne tilgang. Den sikrer samtidigt, at den grundige og kvalitative rekruttering sker hurtigt. Fordi vi er meget direkte i vores sourcing og har en omfattende database, behøver vi ikke starte rekrutteringsprocessen forfra hver gang. Vi genbruger og akkumulerer den viden, vi får, fordi vi hele tiden er i markedet for kompetente kandidater og igangværende ansættelser.

Spar tid

Vores processer og datadrevne arbejdsgange sikrer, at grundighed samtidig er del af vores fundamentale tilgang. Når man er grundig, er det nemmere at være hurtig. Hos MatchMaker er hurtighed og kvalitet to sider af samme sag. Især i et konkurrencedrevet marked hvor der er rift om erfarne og kompetente kandidater.

Få den helt rigtige kandidat fra starten!

Spar tid når du skal besætte de ledige stillinger. MatchMaker ved bedre end nogen, hvor kritisk det kan være at miste en kompetent medarbejder, fordi vi har hørt så mange historier fra virksomheder, hvor det er sket. Ligesom vækst, nye kunder og nye forretningsområder ofte stiller krav om lynhurtig ansættelse af nye medarbejdere. Så du kan spare tid og samtidig sikre kvalitet i rekrutteringerne ved at benytte vores mangeårige erfaring og indgående kendskab til jobmarkedet.

No Cure No Pay

MatchMaker arbejder med No Cure No Pay og har en unik genplaceringsgaranti.

Du kan læse mere vores specialiserede rekrutteringsydelser ved at klikke på et af de fire links højere oppe på siden.