Økonomichef

Company

Baggrund og fakta
EffiMat Storage Technology A/S blev grundlagt i 2011.

Virksomheden producerer og leverer automatiske og fleksible lagerløsninger, til håndtering og lagring af varer og har sat nye standarder for plukhastighed, pluksikkerhed, kvalitet, driftssikkerhed og fleksibilitet.

Effimats produkter og rådgivning er løsninger til mange af de lager- og logistikudfordringer virksomheder møder i dagligdagen. Alle løsninger laves specifikt til kunden og er derfor helt unikke.

Organisationen
Jobbet refererer til virksomhedens CEO og indgår i ledergruppen som i alt består af otte medarbejdere.

I alt beskæftiger Effimat ca. 40 medarbejdere heraf er de 10 i produktionen samt en Area Sales Manager i USA og en Area Sales Manager i Tyskland.

Effimat er til stede i 15 lande verden over i kraft af samarbejdspartnere.

The job

Som ansvarlig for økonomifunktionen bliver det din fornemste opgave, at opbygge, drifte, effektivisere og strukturere økonomifunktionen til gavn for Effimats daglige drift samt direktionen. Det er således din rolle, at geare økonomifunktionen til at understøtte virksomheden vækstplaner.

Med reference til virksomhedens CEO, bliver dine ansvarsområder:

  • Ansvarlig for udførelse af alle økonomi- og regnskabsopgaver.
  • Ansvarlig for udvikling af processer og procedurer for optimalt økonomisetup.
  • Rådgivning og sparring til ledelse og ejere.
  • Tilpasse og fuldt implementerer nyt ERP-system
  • Ledelse af tre medarbejdere.

Jobbet vil i starten primært være operationelt, men på sigt vil det blive mere strategisk. Sammen med dine kolleger vil du være udførende på opgaverne, små såvel som store.

Your profile

Du har formentlig erfaring fra en lignende stilling, hvor både regnskab og økonomi har været en del af dagligdagen. Du har ligeledes erfaring med at sikre økonomistyringen i en virksomhed ved at drive og løbende forbedre økonomifunktionen, således at den kontinuerligt understøtter forretningen optimalt.

Du har en uddannelse som HD-R, Cand.merc. aud. eller lignende. Du behersker engelsk - tysk vil yderligere være en fordel.

Som person har du stor økonomisk indsigt og forretningsforståelse samt har flair for detaljen. Du er god til at optimere processer og sætter en ære i, at finde områder for besparelser.

You are offered

Du tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en virksomhed med en klar vækststrategi. Du får stor indflydelse på strukturen i økonomiafdelingen.

Contact and location

Samtaler vil foregå i Kolding.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer via db@matchmaker.dk eller på telefon +45 7554 0000.

Publication date

18.01.2022

Other details
Address
Emil Neckelmanns Vej 15C-D, 5220 Odense SØ
Match criteria
Region
  • Funen
Branche
  • Industry / Production
Education level
  • Master
Job type
  • Manager
Visitors of this page also checked out these jobs:
Cardlay A/S
in
Sentia Denmark A/S
in
Sentia Denmark A/S
in
DST-Chemicals A/S
in