CTO

The job

Som CTO bliver det dit ansvar, at løfte og lede Jorgensen Engineerings produktudvikling og innovation til næste niveau på vækstrejsen frem mod 2030 strategien. Du er dermed med til at tegne virksomhedens fremtid.

Med reference til virksomhedens CEO, indgår du i ledergruppen med CFO, COO og CCO.

Du står i spidsen for at drive udvikling og optimering på tværs af produktprogrammet samt at udvikle det teknologiske Roadmap på tværs af automation, mekanik og digitalisering. Det bliver således dit ansvar at bringe løsningerne op på næste niveau.

Du vil være et væsentligt omdrejningspunkt med en bred berøringsflade internt i organisationen. Som overordnet ansvarlig står du i spidsen for, at sikre et optimalt flow i processer og dermed en proaktiv tilgang i projekterne.

Dine primære ansvarsområder bliver:

  • Ledelse af fire afdelingsledere: Automation, Engineering, Project og Design. Herunder i alt ca. 40 medarbejdere.
  • Sikre et optimalt flow i projekter og processer på tværs af afdelinger.
  • At sikre at fremtidens tekniske løsninger udvikles. Udfordre organisationen; sælger vi de rigtige løsninger der modsvarer markedets efterspørgsel?

Your profile

Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk ingeniøruddannelse.

Du har formentlig erfaring fra en lignende stilling som fx CTO, teknisk chef, udviklingschef. Alternativt har du måske en baggrund som erfaren projektleder og ser dette som et naturligt næste step i din karriere.

Vigtigst er, at du har proceserfaring og teknisk viden inden for automation, mekanik og digitalisering fra en projektorienteret virksomhed. Ligeledes er det vigtigt, at du har erfaring med ledelse gennem ledere.

Du kender til ERP-systemer og kan forstå en tegning i SolidWorks eller Inventor. Du er flydende i engelsk.

Som person er du robust og har en naturlig pondus. Du er god til at skabe struktur og overblik. Du er kendetegnet ved på en pragmatisk måde, at udvikle din organisation til at eksekvere på en ambitiøs strategi, ved at skabe motivation, engagement og sammenhæng under forandringer.

You are offered

Du tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en virksomhed med en klar og ambitiøs vækststrategi. Du vil i den grad kunne sætte dit præg og være med til at tegne virksomhedens fremtid.

Contact and location

Samtaler vil foregå i Kolding.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer via db@matchmaker.dk eller på telefon +45 7554 0000.

Company

Jorgensen Engineering blev grundlagt i 1933 og har været ejet af svenske XANO Group siden 2016. XANO består af 3 divisioner: Industrial Solutions, Industrial Products og Precision Technology.

Jorgensen Engineering er en del af forretningsenheden Industrial Solutions, der består af en række virksomheder, der fremstiller maskiner og anlæg til emballageindustrien.

Kunderne er store internationale koncerner og Jorgensens løsninger er på et højt teknisk niveau.

XANO koncernen omsætter for ca. 200 mio. euro. Kerneværdierne er entreprenørånd, langsigtede løsninger og teknisk know-how.

Omsætningsniveauet for Jorgensen Engineering er 300 mio. kr. og der er ansat 150 medarbejdere.

Ambitionen er at øge omsætningen og indtjeningen markant over en kortere periode gennem organisk vækst såvel som opkøb.

Succesen afhænger af medarbejdernes engagement, kvalifikationer, ejerskab og motivation. Virksomhedens kultur er frihed under ansvar, løbende forbedring, gensidig respekt samt udvikling.

Publication date

23.06.2022

Other details
Address
M. P. Allerups Vej 20, 5220 Odense
Match criteria
Region
  • Funen
Branche
  • Industry / Production
  • Other
Education level
  • Bachelor
Job type
  • Manager
Visitors of this page also checked out these jobs:
metatravel service GmbH
in
Scan-Group
in
tebubio
in
Dansk Polyglas
in
Weissenborn A/S
in